ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-0: Χωρίς γκολ δεν έχει ...πάρτι

18 Σεπτεμβρίου 2016, 20:53
A+ A-
Μέτρια εμφάνιση από τον ΑΟΧ, που και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Δεύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, δεύτερη λευκή ισοπαλία για τον ΑΟ Χαλκίς, που σήμερα (18/9) έμεινε στο 0-0 -στην Ηλεία- με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο ΑΟΧ ταξίδεψε στην Αμαλιάδα χωρίς τον τιμωρημένο Ντελέκο και τον τραυματία Κανελλόπουλο, με τον Καβακά να επιλέγει τρία αμυντικά χαφ (Τσατσαρής, Εμέκα και Κορνελάτος), στα άκρα τους Πολίτη και Σκαθαρούδη και στην άμυνα, τους Καραμπά, Νόνη, Στεργιανό και Μήτκα (χωρίς εκπλήξεις το αρχικό σχήμα).

Κύριο μέλημα του ΑΟΧ ήταν να κλείσει τους διαδρόμους, να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και είτε από οργανωμένες επιθέσεις, είτε στην κόντρα, να μπορέσει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, σ' ένα ματς που δεν είχε μεγάλες φάσεις και περιορίστηκε κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Βέβαια ο ΑΟΧ πλησίασε το γκολ σε μία-δύο περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στο 18', από σέντρα του Σκαθαρούδη -από δεξιά-, ο Κρολ προσπάθησε να μπει στη φάση και να πλασάρει, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα.

Στο 40' χάθηκε η πιο κλασσική φάση για τον ΑΟΧ, πάλι με τον Κρολ.

Ο Πολωνός βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, επιχείρησε να τον "κρεμάσει" με μία λόμπα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Κρολ που ήταν κινητικός, έδωσε μάχες, αλλά δεν περνούσε με ...ευκολία η μπάλα από τους χαφ στον υψηλόσωμο στράικερ.

Στον αντίποδα, ο Αστέρας Αμαλιάδας δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον ΑΟΧ, που από τη μέση και ...πίσω δείχνει ότι είναι πολύ δυνατός.

Αν καταφέρει να βρει και τον τρόπο να ...σκοράρει, τότε είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα αρχίσει να ρολάρει, ενώ αυτές τις μέρες γίνονται προσπάθειες και για την απόκτηση ενός ξένου εξτρέμ (ο ΑΟΧ έχει το δικαίωμα να αποκτήσει ακόμη έναν ξένο ποδοσφαιριστή, καθώς διαθέτει ...τρεις).

Ο Φάμπιο Μπαλού, από τον οποίο οι Χαλκιδέοι περιμένουν πάρα πολλά, αγωνίστηκε σε όλο το β' ημίχρονο και σε γενικές γραμμές έκανε καλή εμφάνιση, αν και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΟΧ έκανε και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ενώ σε όλο το β' ημίχρονο έπαιξε και ο Νικολόπουλος (στην αριστερή πτέρυγα) που αντικατέστησε τον Πολίτη (σ.σ. δεν άλλαξαν όμως και πολλά στην ανάπτυξη της ομάδας).

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟΧ έχει ρεπό, ενώ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα αγωνιστεί στη γειτονική Θήβα, εκεί που θα ψάξει το πρώτο "τρίποντο".

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας, Νόνης, Καραμπάς (75' Πατσατζόγλου), Τσατσαρής, Κορνελάτος (46' Μπαλού), Εμέκα, Κρολ, Πολίτης (46' Νικολόπουλος), Σκαθαρούδης.

Στην αποστολή ήταν και οι Τηλιόπουλος, Μπασινάς, Ντουμάνης, Λούγκος.

*Το egnomi.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Στούπα ζητώντας την άποψή του για το ξεκίνημα του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα και δη για το σημερινό ματς στην Αμαλιάδα. Ο Στούπας εμφανίστηκε απογοητευμένος από τη σημερινή εμφάνιση και άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται -και μάλιστα άμεσα- να υπάρξουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.

Επιστροφή