Συνολικά 43 συλλήψεις σε εξόρμηση της Αστυνομίας

Συνολικά 43 συλλήψεις σε εξόρμηση της Αστυνομίας
24 Σεπτεμβρίου 2016, 19:45
A+ A-
Διαβάστε τι αδικήματα διέπραξαν οι συλληφθέντες και τι αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης συνελήφθησαν συνολικά 43 άτομα, εκ των οποίων 28 Έλληνες και 15 αλλοδαποί. Οι περισσότερες συλλήψεις (13) έγιναν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Εννιά αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, επτά Έλληνες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και πέντε Έλληνες για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.

Οι υπόλοιπες συλλήψεις έγινα για απόπειρα κλοπής, για εκκρεμή καταδικαστική  απόφαση,  για παράνομη απασχόληση μη νομίμου αλλοδαπού,  για παράβαση νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, για ψευδή καταμήνυση και για επαιτεία. 

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία, κοσμήματα, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και διαρρηκτικά εργαλεία, ένα πιστόλι κρότου λάμψης και ένα μαχαίρι, δύο φυσίγγια και δύο κροτίδες, καθώς και διάφορα είδη παραεμπορίου.

Επιστροφή