ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αλλαγή σελίδας, τα κλειδιά στον Γιάννη Ελευθεριάδη

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αλλαγή σελίδας, τα κλειδιά στον Γιάννη Ελευθεριάδη
17 Οκτωβρίου 2016, 22:51
A+ A-
Διαβάστε το νέο Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου.

Αλλαγή σελίδας στον ΑΟ Χαλκίς με τον Γιάννη Ελευθεριάδη να διαδέχεται στον προεδρικό θώκο τον Γιώργο Στούπα. Πραγματοποιήθηκε λοιπόν το βράδυ της Δευτέρας (17/10) η γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς με θέμα τη συμπλήρωση του ΔΣ.

Σ' αυτό, από την απερχόμενη διοίκηση παρέμειναν οι Νίκος Κακαβάς και Κώστας Αναγνωστάκης, ενώ μπήκαν και εννέα νέα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και μία γυναίκα, η πρώην πρόεδρος του ΑΟ Λουκισίων Δήμητρα Βελή (φωτό κάτω).

Τα κλειδιά της προεδρίας πήρε στα χέρια του ο γνωστός επιχειρηματίας κι εδώ και μία πενταετία πρόεδρος της ΑΕΚ Χαλκίδας, Γιάννης Ελευθεριάδης.

Από αύριο θα αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας με τη γνωστοποίηση του ονόματος του προπονητή που μάλλον θα είναι ο Αντώνης Αυλωνίτης, ενώ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις όσον αφορά τις ...προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Στη γενική συνέλευση το "παρών" έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΧ και αντιπρόεδρος επί προεδρίας Στούπα, Τάσος Καρυστινός (σ.σ. ο Ελευθεριάδης τον ευχαρίστησε δημόσια), ενώ ο Γιάννης Ελευθεριάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Βασίλη Ταρνανά, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Ταρνανάς που περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του, είπε στον Ελευθεριάδη "όταν αναρρώσω με το καλό, θα είμαι δίπλα σου σε ότι με χρειαστείς". 

Επιπλέον, ο Ελευθεριάδης έκανε γνωστό ότι μετά την παραίτηση Στούπα, ο πρώην αντιπρόεδρος Χρήστος Λινάρδος ήταν ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε για να μεταβεί στα γραφεία του ΑΟΧ και κάπως έτσι έγινε το deal.

Το νέο ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς είναι:

1.Γιάννης Ελευθεριάδης (πρόεδρος)
2.Νίκος Κακαβάς
3.Κώστας Αναγνωστάκης
4.Γιώργος Τσαγκάρης
5.Κώστας Σφύρλας
6.Αλέκος Καραμάνος
7.Δημήτρης Κουτσούκος
8.Βασίλης Ναστογιάννης
9.Αλέκος Σιγανός
10.Βασίλης Πίσχινας
11.Δήμητρα Βελή

Ελευθεριάδης: "Δεν έγινα σήμερα ΑΟΧ, έχω παίξει ξύλο γι' αυτήν την ομάδα"

Ο Ελευθεριάδης μίλησε στα μέλη και τους φίλους του ΑΟ Χαλκίς για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα διοικητικά δρώμενα του ιστορικού συλλόγου, ανέφερε ότι όλα είναι θέμα οργάνωσης και διαφάνειας, πρόσθεσε ότι "για μένα είναι μία δύσκολη μέρα, είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω τον ΑΟΧ, αλλά και στεναχωρημένος που αφήνω στη ...μέση μία μεγάλη προσπάθεια στην ΑΕΚ Χαλκίδας" ενώ αποκάλυψε -για όσους δεν το γνωρίζουν- ότι "δεν έγινα σήμερα ΑΟ Χαλκίς, είμαι πολλά χρόνια ΑΟ Χαλκίς, έχω παίξει και ξύλο γι' αυτήν την ομάδα παλιότερα σε εκτός έδρας ματς".

Όπως ήταν φυσικό ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου, συμπλήρωσε ότι "έχω συνεργάτες σωστούς ανθρώπους και οικογενειάρχες που με στηρίζουν 24 ώρες το 24ωρο", παραδέχτηκε ότι η απόφασή του να αναλάβει τις τύχες του ΑΟΧ είναι μεγάλο ρίσκο, αλλά δεν φοβάται και υποσχέθηκε ότι με τους ανθρώπους που είναι δίπλα του θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσει ο ΑΟΧ και πάλι τη χαμένη του αίγλη. 

"Νιώθω και αισθάνομαι ποια ομάδα αναλαμβάνουμε, δεν έχουμε καράβια με λεφτά, όλα τα χρήματα είναι ...δουλεμένα, πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, να ξαναγίνει ο ΑΟΧ σημείο αναφοράς για την πόλη" κατέληξε ο νέος ισχυρός άνδρας της Χαλκίδας.   

Από αριστερά, οι Γιαμπουράς, Νάτσος και Κακαβάς "έτρεξαν" τις διαδικασίες της γενικής συνέλευσης του ΑΟ Χαλκίς που έφερε στην ομάδα νέα διοίκηση, στην οποία παρέμεινε -από το παλιό ΔΣ- ο Κακαβάς, μαζί με τον Αναγνωστάκη.

Να κάνει ...ξαστεριά στην αγαπημένη τους ομάδα περιμένουν οι φίλοι του ΑΟ Χαλκίς. Σε πρώτο πλάνο ο γνωστός Κώστας Ιωάννου που έχει φάει τις συνελεύσεις με το κουτάλι.

Γιάννης Ελευθεριάδης και Νίκος Κακαβάς.

Κώστας Αναγνωστάκης και Κώστας Σφύρλας.

Ο Βαλάντης Μπλέτσας.

Εκνευρισμός υπήρξε πριν τη Γ.Σ., καθώς οι φίλοι του ΑΟΧ, αλλά και οι νέοι διοικούντες, περίμεναν αρκετή ώρα έξω από την αίθουσα ΔΗΚΕΧ στην οδό Αβάντων, καθώς οι πόρτες ήταν κλειδωμένες κι ...άνοιξαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ.

Επιστροφή