ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 4-1: Οργώνει ο Σίμωσης που σημείωσε χατ τρικ

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 4-1: Οργώνει ο Σίμωσης που σημείωσε χατ τρικ
23 Οκτωβρίου 2016, 19:18
A+ A-
Γκολτζής ολκής.

Ο Γιάννης Σίμωσης κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Α' ΕΠΣΕ φορώντας τη φανέλα του Ταμυναϊκού. Ένας δεινός σκόρερ, ένας γκολτζής ολκής που σήμερα, κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών σημείωσε χατ τρικ κι οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη με 4-1.

Ο Σίμωσης -πάλι στο Αλιβέρι- πριν δύο εβδομάδες είχε πετύχει 4 γκολ (!) στο 4-0 επί της Καστέλλας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Και σήμερα "σκότωσε" και τα Ψαχνά με τα τρία γκολ που έβαλε.

Ο Ταμυναϊκός τώρα, μπορεί εκτός έδρας να χωλαίνει, αλλά μέσα στην έδρα του πετάει κυριολεκτικά ...φωτιές.

Και μάλιστα σήμερα ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που προηγήθηκε με -επίσης- έναν χαρισματικό σκόρερ, τον Μαναρίτσα κάνοντας το στο 16' το 0-1.

Από 'κει και μετά όμως, οι γηπεδούχοι που ...αφυπνίστηκαν ανέβασαν στροφές και με εύστοχο πέναλτι του Σίμωση στο 27' ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο 37' ο Τσάγκος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον Ταμυναϊκό, κάνοντας το 2-1.

Στην επανάληψη  ο Ταμυναϊκός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του (ειδικά μετά το 60'), αλλά χρειάστηκε το ρολόι να σημαδέψει το 75ο λεπτό για να "κλειδώσει" ουσιαστικά τη νίκη.

Με γκολ του Σίμωση μετά από έξοχη ατομική ενέργεια έκαναν το 3-1 και η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά στους γηπεδούχους.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 78' ο Σίμωσης σημειώνοντας -όπως προαναφέραμε- χατ τρικ. Μετά από ασίστ του Κρόκου, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με σουτ στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.   

Ο σκόρερ λίγο αργότερα, στο 82' βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ανδρούτσο, αλλά αυτή τη φορά με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε και δεν επέτρεψε στο Σίμωση να κάνει πάλι τέσσερα τα προσωπικά του γκολ.

TAMYNAΪΚΟΣ: Μπασινάς, Κρόκος, Πιλάτης, Καρατζάς, Μ.Αναστασίου (88' Μάλλιος), Φωτιάς, Τσάγκος (84' Ρέτσας), Σταμέλος (88' Μαντασάς), Σίμωσης, Κωνστάντιος

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αδρούτσος, Γ. Μπουρνάζος, Δούλος, Μαρίνος, Κ. Μπουρνάζος, Γκούρλας, Ντούμας (74' Σκριβάνος του Π.), Τουρκοχωρίτης, Μαναρίτσας (79' Χασαπίδης), Μουτουσίδης (51' Γκάβαλης), Σκριβάνος (του Δ.)

Επιστροφή