ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 0-1: Τιμωρός στο 89' ο Ανδρέας Μήτρου

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 0-1: Τιμωρός στο 89' ο Ανδρέας Μήτρου
23 Οκτωβρίου 2016, 20:23
A+ A-
Συναρπαστικό παιχνίδι στη Ν. Εύβοια.

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε η Καστέλλα μέσα στο Αυλωνάρι και ανάσανε βαθμολογικά. Επιπλέον, μετά από καιρό χαμογέλασε ...ποδοσφαιρικά ο προπονητής της μεσσαπιώτικης ομάδας Νίκος Κιαπέκος, που είδε τους παίκτες του να παίζουν με τσαμπουκά και να φεύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Αυλωναρίου.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο δαιμόνιος Ανδρέας Μήτρου ο οποίος στο 89' πήρε την μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και δεν συγχώρησε την αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 0-1.

Να σημειωθεί ότι το Αυλωνάρι παρουσιάστηκε στο ματς με αρκετές απουσίες, καθώς δεν ήταν στην αποστολή λόγω τραυματισμών οι Φρυγανάς, Καραμπίνης, Ζέρβας, Κοτρώζος και Β. Τσαλιαγκός, ενώ και ο Ηλίας Δήμου μπήκε αλλαγή στο β' ημίχρονο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίες αποχώρησαν και οι Παπίλας και Δημάς και έγιναν αναγκαστική αλλαγή..!

Το α' ημίχρονο μπορεί να μην έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά στην επανάληψη έγινε ένα συναρπαστικό και γεμάτο παιχνίδι, με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, ωστόσο η μπίλια ...κάθισε στα χρώμα της Καστέλλας. 

Η πιο σημαντική φάση του α' ημιχρόνου ανήκε στην Καστέλλα. Συγκεκριμένα στο 10' ο Τζαμίχας βρέθηκε τετ α τετ με τον Κότσαρη, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο β' ημίχρονο και στο 61' ο Μήτρου τρύπησε την άμυνα των κιτρινόμαυρων από δεξιά, αλλά ο Κότσαρης πρόλαβε τον ακραίο επιθετικό των φιλοξενούμενων και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Στο 86' ήταν η σειρά του Ηλία Δήμου να απειλήσει την άμυνα της Καστέλλας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έφυγε ταχύτατα στην κόντρα, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ...ξυστά δίπλα από το δοκάρι.

Στο 89' ο Μήτρου άνοιξε το σκορ για την Καστέλλα, ενώ το Αυλωνάρι "ακούμπησε" την ισοφάριση στο 91', όταν από φάουλ του Φραγγή, ο Κηρόπουλος απομάκρυνε προσωρινά κι ο Μπρεγκανάκου που καιροφυλακτούσε με κεφαλιά την έστειλε ελάχιστα άουτ (έγλειψε το δοκάρι). 

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γ. Κρόκος): Κότσαρης, Λαθουράς, Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Παπίλας (42' λ.τ. Μαρουλής), Β. Βασιλειου, Περιβολάρης, Δ. Βασιλείου (69' Ηλ. 
Δήμου), Γεραντώνης, Δημάς (46΄λ.τρ. Γ. Τσαλιαγκός),  Φραγγής.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Ν. Κιαπέκος): Κηρόπουλος, Αναστασίου, Καρβελάς, Μακρής, 
Κεχαγιάς, Νταλιάνης (51' Πεσχίρας), Σπανός, Γκίκας (24' Ζήσης, 91'  Κουτσαυλής), Τσούτσης, Μήτρου, Τζαμίχας.

Επιστροφή