Παραλίγο να πατήσει γυναίκα με το αγροτικό για χάρη του Βαγγέλη Αποστόλου (VIDEO)

Παραλίγο να πατήσει γυναίκα με το αγροτικό για χάρη του Βαγγέλη Αποστόλου (VIDEO)
27 Οκτωβρίου 2016, 09:04
A+ A-
Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή αντιδήμαρχο!

Απίστευτος καβγάς μεταξύ του αντιδημάρχου, υπεύθυνου καθαριότητας του Δήμου Ναυπακτίας κ. Κοτσανά και της αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά σημειώθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου κατά την επίσκεψη του Ευβοιώτη  υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στην πόλη της Ναυπάκτου.

Ο κ. Κοτσανάς διαμαρτυρόταν διότι δεν έλαβε πρόσκληση για την ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ λίγο έλειψε να πατήσει με αγροτικό αυτοκίνητο του Δήμου την Χριστίνα Σταρακά.

Ο αντιδήμαρχος, σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε και κτυπούσε με το χέρι του τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, λέγοντας ότι: " Βρίσκομαι εδώ έξι ημέρες και κανείς δεν με ενημέρωσε για την ομιλία του υπουργού, ενώ είμαι ο αρμόδιος για να τον ενημερώσω για τις καταστροφές. Ντροπή σας."

Τόσο η αντιπεριφερειάρχης, όσο και ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κοτσανά, ο οποίος, ωστόσο, δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται, ανεβάζοντας ολοένα και περισσότερο τους τόνους.

Μάλιστα πάνω στον εκνευρισμό του, πριν αποχωρήσει με το αυτοκίνητο του Δήμου, παραλίγο να πατήσει την αντιπεριφερειάρχη, στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει. Δείτε το βίντεο:

Επιστροφή