O Στέλιος Φώτης διαιτητής στο ντέρμπι του μίσους

O Στέλιος Φώτης διαιτητής στο ντέρμπι του μίσους
27 Οκτωβρίου 2016, 14:43
A+ A-
Με βοηθούς τους Αργύρη και Χατζηκαμαγιάννη.

Στο ...πόδι βρίσκεται η Νίκαια στον Πειραιά, καθώς το Σάββατο (29/10) θα διεξαχθεί ένα ντέρμπι από τα παλιά, το λεγόμενο ντέρμπι του μίσους ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές έχουν αλλάξει, ο Ιωνικός και η Προοδευτική «κατρακύλησαν» από την Α' Εθνική, αλλά το μεταξύ τους ματς δεν παύει να κεντρίζει το ενδιαφέρον.
 
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ευβοέας Στέλιος Φώτης με βοηθούς τους Αργύρη και Χατζηκαμαγιάννη, επίσης από τον Σύνδεσμο Ευβοίας.
 
Μάλιστα το ματς θα γίνει υπό το φως των προβολέων, καθώς θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.
 
Να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Προοδευτικής πλέον αγωνίζονται και δύο ποδοσφαιριστές, που μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσαν τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς και πρόκειται για τους Χρήστο Πατσατζόγλου και Χρήστο Κανελλόπουλο.
 
Όσον αφορά τη διαιτησία στα παιχνίδια των ομάδων της Εύβοιας (την Κυριακή 30/10), το παιχνίδι Ιστιαία-Φιλιππιάδα για τον 2ο όμιλο θα σφυρίξει ο Μίσσας από τα Τρίκαλα (με βοηθούς τους Κωτούλα και Μανασή), ενώ το παιχνίδι Ερμιονίδα-ΑΟ Χαλκίς θα σφυρίξει ο Καλύβας από την Αχαϊα (με βοηθούς τους Ζούλη και Νούλα).

Επιστροφή