Αυλωνίτης: "Πλην του Τσατσαρή κρατήσαμε όλους όσους θέλαμε"

28 Οκτωβρίου 2016, 09:44
A+ A-
Αποχώρησε χθες ο "σκύλος".

Την Ερμιονίδα εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει ο ΑΟ Χαλκίς την Κυριακή, με τον Αντώνη Αυλωνίτη να έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες, που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν εξαιρετικά αμφίβολο για το εάν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα της Εύβοιας.

Και αναφερόμαστε στους Κρολ, Εμέκα και Μπαλού.

Τελικά, η νέα διοίκηση τους διατήρησε στο ρόστερ, μολονότι από τη μία, ο Κρολ δεν βρίσκει ...εύκολα δίχτυα και από την άλλη, οι Μπαλού (φωτό πάνω) και Εμέκα (φωτό κάτω), ναι μεν ήρθαν με περγαμηνές, αλλά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και -ακόμα- βρίσκονται πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο Αυλωνίτης, δεν θα έχει όμως στα πλάνα του τον Δημήτρη Τσατσαρή (φωτό κάτω), τον οποίο οι φίλοι του ΑΟΧ ...βάφτισαν "σκύλο", για την μαχητικότητα και τον τσαμπουκά που έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο νεαρός αμυντικός χαφ που το καλοκαίρι ήταν από τους ...ελάχιστους που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ΑΟΧ αποχώρησε χθες από τους "κυανόμαυρους" και θα αναζητήσει κάπου αλλού τη συνέχιση της καριέρας του (προφανώς και έχει εντοπίσει τον επόμενο προορισμό).

Ο Ελευθεριάδης του έκανε μία γενναία πρόταση, ωστόσο η απόφαση του "Τσάτσα" να φύγει από την πόλη των τρελών νερών αποδείχθηκε ειλημμένη. 

Ο προπονητής του ΑΟΧ Αντώνης Αυλωνίτης, εδώ και λίγες μέρες επιχειρεί να "μοντάρει" το υλικό που έχει στα χέρια και να "παντρέψει" όσους έμειναν, μ' αυτούς που ήρθαν από την ΑΕΚ Χαλκίδας.

Κι όλα αυτά, ενώ το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην 7η αγωνιστική και ο ΑΟΧ παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά και χωρίς νίκη στις επίσημες υποχρεώσεις του.

Ο Αυλωνίτης (φωτό πάνω) μιλώντας στο egnomi.gr ανέφερε χαρακτηριστικά για τις ανακατατάξεις στο ρόστερ: "Πλην του Τσατσαρή, που η διοίκηση του έκανε μία πολύ καλή πρόταση, αλλά ο ίδιος ήθελε να φύγει από τη Χαλκίδα, όσα παιδιά θέλαμε να κρατήσουμε, τα κρατήσαμε τελικά στην ομάδα". 

Ο Αυλωνίτης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟΧ στο παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου προβληματίστηκε έντονα από την εικόνα της Χαλκίδας στο β' ημίχρονο, με την απόδοση της ομάδας να πέφτει ...κατακόρυφα δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους (και με δέκα παίκτες) να γυρίσουν το ματς, πριν ο Βεζιρτζόγλου ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90'.

Παρόλα αυτά όπως τόνισε στο egnomi.gr ο Χαλκιδέος προπονητής "θέλουμε λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας και τον τρόπο παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Η ομάδα φάνηκε να μην έχει δυνάμεις στο β' ημίχρονο με την Πύλο, σαν να ...κλάταρε, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε".

Για το ματς της Κυριακής με την Ερμιονίδα ανέφερε: "Είναι μία καλή ομάδα που μέχρι πριν δύο χρόνια έπαιζε στη Football League, ενώ διαθέτει έναν βασικό κορμό, ειδικά στην άμυνα και είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη ομοιογένεια απ' ότι η Χαλκίδα. Πιστεύω όμως, ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κλείσουμε τους χώρους θα καταφέρουμε με υπομονή στην επίθεση να κάνουμε τη ζημιά". 

Επιστροφή