ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-0: Πήρε ...φόρα και πλήγωσε τη γειτόνισσα

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-0: Πήρε ...φόρα και πλήγωσε τη γειτόνισσα
29 Οκτωβρίου 2016, 18:59
A+ A-
Ανέβηκαν βαθμολογικά οι Καστελλιώτες που έσπασαν το "μηδέν" παθητικό των "λύκων".

Τη δεύτερη σερί νίκη της, αλλά και τρίτη στο πρωτάθλημα σημείωσε σήμερα η Καστέλλα που επικράτησε με 2-0 στο μεσσαπιώτικο ντέρμπι της Μακρυκάπας.

Η Καστέλλα που ερχόταν από το διπλό στο Αυλωνάρι (την περ. αγωνιστική), πήρε ...φόρα λοιπόν και ...πλήγωσε τη γειτόνισσα, η οποία είδε να παραβιάζεται η εστία της και μάλιστα ...δις για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα!

Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί, ότι πριν το σημερινό ντέρμπι η Μακρυκάπα είχε σε έξι ματς, τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες με συντελεστή γκολ 6-0!

Ο Νίκος Κιαπέκος (φωτό) και οι παίκτες του όμως φώναξαν ότι "εδώ είναι Καστέλλα" και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν τη νίκη κι ...ανέβηκαν στη βαθμολογία φτάνοντας στους 11 βαθμούς.

Η Καστέλλα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πήρε τον έλεγχο του ματς και από νωρίς άρχισε να ...γυροφέρνει την περιοχή των "Λύκων".

Έτσι, στο 18' από κόρνερ του Σπανού, ο Κυριακόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Δημήτρης Μπασινάς με πλασέ έκανε 1-0.

Η Μακρυκάπα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 34' ένα καλό σουτ του Σηφάκη έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κηρόπουλος που ήταν σε ετοιμότητα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ, αλλά με την έναρξη του β' ημιχρόνου η Μακρυκάπα πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει την Καστέλλα.

Το "κακό" για τους φιλοξενούμενους είναι, ότι ενώ είχαν την κατοχή δεν έκαναν κλασικές φάσεις.

Και η Καστέλλα που δεν αστειεύεται στην ...κόντρα χτύπησε για δεύτερη φορά στο 68'.

Σ' αυτό το λεπτό ο Τσούτσης έκλεψε την μπάλα, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με σουτ έκανε το 2-0.

Μέχρι το τέλος του αγώνα η Καστέλλα διαχειρίστηκε άψογα το ματς κλείνοντας του χώρους, ενώ η Μακρυκάπα έδειξε να συμβιβάζεται με την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Ν. Κιαπέκος): Κηρόπουλος, Αναστασίου, Καρβελάς, Μακρής, Κεχαγιάς, Μπασινάς, Σπανός, Πεσχίρας (84' Νταλιάνης),  Τσούτσης (85' Ζήσης),  Μήτρου, Τζαμιχας (89' Γκίκας).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγ. Τόγιας): Κυριακόπουλος, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής (46' Κ. Κολιοπουλος), Θωμόπουλος, Σηφάκης, Κηπιώτης (56' Στρατής),  Ρωμανός, Boυρδάνος, Κούκα, Χ. Κολιοπουλος (46' Ζαούρης).

Επιστροφή