Διαγωνισμός: Κερδίστε δωροεπιταγή 150 ευρώ για κόσμημα της αρεσκείας σας!

Διαγωνισμός: Κερδίστε δωροεπιταγή 150 ευρώ για κόσμημα της αρεσκείας σας!
8 Νοεμβρίου 2016, 12:01
A+ A-
Ο νέος διαγωνισμός μας με ένα σημαντικό δώρο για γυναίκες, αλλά και άντρες!

Ξεκίνησε ο νέος μεγάλος διαγωνισμός του egnomi.gr! Σε συνεργασία με το site e-georgatos.com, σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν το κόσμημα που επιθυμείτε. 

Λάβετε μέρος στο νέο μας διαγωνισμό και, ένας τυχερός θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για να αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα όποιο κόσμημα επιθυμεί.

Στο e-georgatos.com θα βρείτε εντυπωσιακές δημιουργίες για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Μεγάλη γκάμα υπάρχει και σε ρολόγια που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ετσι, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν δικό τους το κόσμημα των ονείρων τους και οι άντρες ή να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους (ρολογάκι!) ή να χαρίσουν στην αγαπημένη τους μία δημιουργία που θα τη λατρέψει!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook. Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή