Οι καθιερωμένες συναντήσεις του Μητροπολίτη με τους νέους φοιτητές

Οι καθιερωμένες συναντήσεις του Μητροπολίτη με τους νέους φοιτητές
17 Δεκεμβρίου 2016, 09:22
A+ A-
Διαβάστε πότε θα γίνουν και που, ανάλογα με τον τόπο αποφοίτησης των παιδιών. 

Με προσωπική επιστολή που τους απέστειλε, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκαλεί σε συνάντηση όλους τούς νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι προέρχονται από το σύνολο των σχολείων της Μητροπολιτικής Περιφέρειας.

Οι συναντήσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Για τα παιδιά τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Αμαρύνθου, Βασιλικού, Ερετρίας, Νέας Αρτάκης, Χαλκίδος και Ψαχνών, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα, όπου η Χορωδία και Ορχήστρα του Λυκείου Κανήθου, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αντωνίου, θα παρουσιάσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

2. Για τα παιδιά τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Γενεθλίου της Θεοτόκου Λίμνης.

3. Για τα παιδιά τα οποία αποφοίτησαν από τα Λύκεια Ιστιαίας, Λουτρών Αιδηψού και Γουβών, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερό Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας.

Επιστροφή