Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν (VIDEO)

Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν (VIDEO)
5 Ιανουαρίου 2017, 18:49
A+ A-
Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχίατρου στη Λαμία.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, Χρήστος Μπαλαντίνας, έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή, το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου.

Όπως παραδέχθηκε ο συνήγορός του, ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εξ αρχής είχε θεωρηθεί ως ο βασικός ύποπτος για το φόνο της παιδοψυχιάτρου, ενώ στην απολογία του ομολόγησε το έγκλημα και δήλωσε πως θόλωσε όταν η Θώμη Κουμπούρα, με την οποία διατηρούσε σχέση, του ζήτησε να χωρίσουν.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του προφυλακισθέντος τόνισε ότι ο Μπαλαντίνας διέπραξε το έγκλημα επειδή η Θώμη Κουμπούρα του ζήτησε να διακόψουν το δεσμό τους για να συνεχίσει με τον φίλο του και πως ένιωσε ότι προδίδει τον κοινό τους αγώνα με τον Σώρρα.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός του, μια εβδομάδα πριν το φόνο, ο Χρήστος Μπαλαντίνας καθαιρέθηκε από την θέση που είχε στο κόμμα του Σώρρα. Μάλιστα, η 45χρονη παιδοψυχίατρος θα τον αντικαθιστούσε στην ηγεσία στην περιφερειακή επιτροπή του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις» γεγονός που λειτούργησε αρνητικά για τον δράστη.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου στο παρακάτω βίντεο:


 

Επιστροφή