Τα νέα της Αγοράς

Εξι χρόνια egnomi.gr: Εσείς το βάλατε στην κορυφή!

Εξι χρόνια egnomi.gr: Εσείς το βάλατε στην κορυφή!
7 Ιανουαρίου 2017, 13:01
Γενέθλια σήμερα για το ειδησεογραφικό site της Ευβοϊκής Γνώμης.  

Τα έξι χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα, 7 Ιανουαρίου, το egnomi.gr. Ηρθε στον κόσμο του διαδικτύου το 2011 και χάρις στη δική σας καθημερινή προτίμηση κατέκτησε την κορυφή της επισκεψιμότητας στο νομό!

Από εκείνες τις -επίσης παγερές- μέρες του 2011, που το egnomi έσκασε...μύτη στις οθόνες σας, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Το site μας φρόντιζε συνεχώς να βελτιώνεται, να παρέχει ποικίλη ύλη στους επισκέπτες του και να συμπληρώνει την ενημέρωση της έντυπης έκδοσης δηλώνοντας "παρών" και στα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ολα αυτά κάτω από την αρνητική συγκυρία της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα. Είναι αυτή που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για ένα ιντερνετικό, ενημερωτικό μέσο να σταθεί αυτόνομα στα πόδια του και να μη χάνει ουσιαστικά το χαρακτήρα του από ...ύποπτες χορηγίες.

Ομως, το egnomi, ακολουθώντας τα βήματα της 40χρονης πορείας της "Γνώμης", πορεύτηκε ανεξάρτητο στην πορεία του, δεν μπήκε στη λογική των φθηνών εντυπωσιασμών για μερικά κλικ και δικαιώνεται για την επιλογή του.

Η καθημερινή σας εμπιστοσύνη είναι αυτή που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια και υποσχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια μπαίνοντας στον έβδομο χρόνο ζωής. Αλλωστε, όπως λένε, μετά τα επτά χρόνια δεν είναι δεσμός. Είναι θεσμός!

* Απ' όλη τη συντακτική ομάδα του egnomi.gr, ευχόμαστε υγεία και χρόνια πολλά στον ιδρυτή του Γιάννη Θεοφανίδη. Αλλωστε, το γεγονός ότι γιορτάζει μαζί με το site δεν είναι τυχαίο...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΟΚ: Βίαζε τη βαφτιστήρα και ξαδέλφη του

ΣΟΚ: Βίαζε τη βαφτιστήρα και ξαδέλφη του
Τα νέα της Αγοράς
[24/06/2017 - 10:04]

Διαβάστε αποκλειστικά στη Γνώμη που κυκλοφορεί. ...περισσότερα

Δώσε ζωή στο ακίνητό σου!

Δώσε ζωή στο ακίνητό σου!
Τα νέα της Αγοράς
[23/06/2017 - 20:47]

Η «Γνώμη» συνεχίζει την εκπτωτική προσφορά για ενοικιάσεις εντός Χαλκίδας ...περισσότερα