Αθλητικά

Σε καβγά στο Γκάζι έσπασε το χέρι του ο Μόργκαν της Κύμης

Σε καβγά στο Γκάζι έσπασε το χέρι του ο Μόργκαν της Κύμης
11 Ιανουαρίου 2017, 20:15
Ήταν μαζί του και ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν, ο οποίος την γλίτωσε με ράμματα.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Τζόρνταν Μόργκαν την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό  (διαβάστε εδώ την είδηση) φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη Κύμη, ιδιαίτερα μετά τις νεότερες πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν χτύπησε στα χιόνια.

Η πρώτη ενημέρωση έκανε λόγο για γλίστρημα στον πάγο, που έφερε το κάταγμα στο μετακάρπιο. Εκ των υστέρων όμως, αποδεικνύεται πως η πραγματικότητα είναι άλλη.

Ο σέντερ της Κύμης ενεπλάκη σε καβγά σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, όπου βρισκόταν μαζί με τον συμπαίκτη του Μουχάμεντ Ελ Αμίν. Οι δύο συμπαίκτες, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας είχαν πάρει ρεπό, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ο Μόργκαν πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση.

Μία διαφωνία με έναν άλλο θαμώνα του νυχτερινού κέντρου γενικεύτηκε, η ένταση μεγάλωσε και κάπως έτσι προέκυψε ο καβγάς. Ο Τζόρνταν Μόργκαν έσπασε τον καρπό του, ενώ ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν τη γλίτωσε με ένα μικρό τραυματισμό στο πρόσωπο και ράμματα στο κεφάλι.

Τώρα πλέον καλούνται και οι δύο να απολογηθούν στη διοίκηση της Κύμης, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διαζυγίου και με τους δύο παίκτες, ενώ σίγουρα θα αναζητηθεί αντικαταστάτης του Μόργκαν, αφού θα μείνει αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγώνων.