ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Να μην ξεγελαστεί από τη βαθμολογική θέση του Λουτρακίου

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Να μην ξεγελαστεί από τη βαθμολογική θέση του Λουτρακίου
14 Ιανουαρίου 2017, 08:48
A+ A-
Ντεμπούτο του Βαλκάνου κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Μετά από περίπου ένα μήνα ο ΑΟ Χαλκίς επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, καθώς την Κυριακή 15 Γενάρη (ώρα 3 μ.μ.), οι Ευβοιώτες θα υποδεχτούν στο Δημ. Στάδιο Χαλκίδας την ομάδα του Λουτρακίου, η οποία μαζί  με τον Παναργειακό μοιράζονται την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το γεγονός αυτό όμως, δεν θα πρέπει να ξεγελάσει τον ΑΟΧ και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Αυλωνίτης, με δηλώσεις του στην έντυπη «Γνώμη» που κυκλοφόρησε χθες Παρασκευή, τόνισε ότι απαγορεύεται να υπάρξει ο παραμικρός εφησυχασμός για το εν λόγω ματς.
 
Στην έντυπη «Γνώμη» μίλησε και ο Αλέξανδρος Βαλκάνος που επέστρεψε στη Χαλκίδα από τον προσεχή αντίπαλο του ΑΟΧ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να επισημαίνει ότι η βαθμολογική θέση του Λουτρακίου δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της πρώην ομάδας του, που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Εύβοιας για να κάνει τη ...ζημιά.
 
Το μοναδικό πρόβλημα για τον Αντώνη Αυλωνίτη ακούει στο όνομα Λάμπρος Πολίτης, ο οποίος πριν λίγες μέρες υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός αποστολής.
 
Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Αλέξανδρος Βαλκάνος που παίζει και ως εξτρέμ, ενώ στην αποστολή (πιθανόν και στο αρχικό σχήμα) αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Φάμπιο Μπαλού.
 
Επίσης, από το τελευταίο ματς τη Βάρδα, υπάρχει μία ...πεντάδα παικτών που βρίσκεται στο όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο, ο ΑΟΧ, να ταξιδέψει ...κομπλέ στην Πάτρα, την επόμενη Κυριακή, για να αγωνιστεί με την Παναχαϊκή στο εξ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής.
 
Κι ακριβώς για τον λόγο ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τους πρωτοπόρους του 3ου ομίλου, στο οποίο ο ΑΟΧ δεν είναι το φαβορί, η κατάκτηση του «τρίποντου» αύριο κόντρα στο Λουτράκι είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο.

Επιστροφή