ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο Βαμβακούλας, η Γκόντα και η νίκη από ...σπόντα

16 Ιανουαρίου 2017, 11:15
A+ A-
Φωτογραφίες από το ματς.

Με την ψυχή στο στόμα επικράτησε (1-0) η Χαλκίδα του Λουτρακίου, μία νίκη πάντως, που άξιζαν οι γηπεδούχοι, άσχετα αν στο α' ημίχρονο δεν είχαν ρυθμό και η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και κυνήγησαν το γκολ, το οποίο προήλθε από χέρι φιλοξενούμενου αμυντικού (δόθηκε πέναλτι), σ' ένα σημείο που ο ΑΟΧ στάθηκε τυχερός, εξού και το "τρίποντο" από ...σπόντα.

Παραμονές του ματς, τόσο ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Αυλωνίτης, όσο και ο νεοαποκτηθείς, αλλά γνώριμος στους ΑΟΧίτες Ερετριανός Αλέξανδρος Βαλκάνος, με δηλώσεις τους στη "Γνώμη", είχαν επισημάνει τις "παγίδες" που έκρυβε η αναμέτρηση απέναντι στο τελευταίο -στη βαθμολογία- Λουτράκι.

Ο μεν Αυλωνίτης είχε σταθεί στην απραξία (κοντά ένα μήνα) της ομάδας, ο δε Βαλκάνος στην ...επικινδυνότητα του Λουτρακίου, η οποία δεν συνάδει με τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Κι όντως, ο ΑΟΧ ...δεινοπάθησε μέχρι να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ στην τελική ευθεία του αγώνα, τον οποίο μεταξύ άλλων παρακολούθησε και ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Εθνικής, αλλά και πρώην τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών (κάποτε στη Δ' Εθνική) Νίκος Βαμβακούλας.

Βέβαια, όπως ήταν φυσικό τα ...βλέμματα δεν τα τράβηξε πάνω του ο Βαμβακούλας, αλλά η β' βοηθός από την Αν. Αττική Κατερίνα Γκόντα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ματς ΑΟΧ-Λουτράκι.

Η β' βοηθός Κατερίνα Γκόντα ήταν άψογη στα διαιτητικά της καθήκοντα...

Αλλά κι εκτός αγωνιστικού χώρου, λογικό είναι να μην περνάει ...απαρατήρητη η Κατερίνα Γκόντα.

Ο Νίκος Βαμβακούλας (αριστερά), λίγο πριν τη σέντρα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Ο Αλέξανδρος Βαλκάνος όχι μόνο επέστρεψε στον ΑΟΧ από το Λουτράκι, αλλά αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης και παρότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα, όπως άλλες φορές, όταν η μπάλα ζύγιζε πολλά κιλά, την έστησε στην άσπρη βούλα και αποδείχθηκε ...Killer.

Κι έτρεξε να πανηγυρίσει το 1-0 στα ...κάγκελα..!

Φάση από το ματς, με την μπάλα να έρχεται από τον ...ουρανό!

Περίπου 30 εκδρομείς από το Λουτράκι ταξίδεψαν στη Χαλκίδα. Μάλιστα, μετά τον καταλογισμό του πέναλτι με το οποίο ο ΑΟΧ άνοιξε το σκορ, σε επόμενο σφύριγμα (φάουλ) του διαιτητή υπέρ των φιλοξενούμενων, ένας δυσαρεστημένος φίλος του Λουτρακίου άρχισε να ...τσιρίζει "πάρτο πίσω ρε, δεν θέλουμε τίποτα από σένα" με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί "διπλωματικό" επεισόδιο με φίλους του ΑΟΧ.

Οι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς χαιρετάνε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του.

Γνωστοί φίλοι του ΑΟΧ στην κερκίδα του Δημ. Σταδίου ...αγχώθηκαν, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν, περισσότερο για τη νίκη και λιγότερο για την εμφάνιση.

Επιστροφή