ΚΥΜΗ: Βρήκε τον αντι-Μόργκαν-Και το όνομα αυτού... Ντάνιελ Όρτον

ΚΥΜΗ: Βρήκε τον αντι-Μόργκαν-Και το όνομα αυτού... Ντάνιελ Όρτον
17 Ιανουαρίου 2017, 07:21
A+ A-
Έρχεται...

Παρά το σοκ για το ξαφνικό "διαζύγιο" με τον Μόργκαν που τραυματίστηκε σε καβγά σε μπαρ της Αθήνας, η Κύμη όχι μόνο ...συνήλθε, αλλά κινήθηκε αστραπιαία και εντόπισε τον ...αντι-Μόργκαν.

Αυτός είναι ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ Ντάνιελ Όρτον που έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται στη Χαλκίδα για να τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Μπρατσιάκου για τον σαββατιάτικο αγώνα με το Λαύριο!

Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη που έχει γίνει Draft 1ου γύρου στο NBA, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Ο Ντάνιελ Όρτον γεννήθηκε στις 6/8/1990 και έχει ύψος 2.08μ. Το 2010 ως πρωτοετής στο πανεπιστήμιο έγινε Draft 1ου γύρου(Νο 29) από τους Orlando Magic, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στην D-League με τους  New Mexico Thunderbirds. Την σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο NBA με το Orlando, ενώ αργότερα φόρεσε και την φανέλα των Oklahoma City Thunder και Philadelphia 76ers. Αφού πέρασε από την Κίνα και από τις Φιλιππίνες, το 2015 ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, όπου έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια έπαιξε, στο NBDL, στο Πουέρτο Ρίκο, και στην Κίνα, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν το πρωτάθλημα του Λιβάνου.

 

Επιστροφή