Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε ξενοδοχείο στην Ιταλία

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε ξενοδοχείο στην Ιταλία
19 Ιανουαρίου 2017, 16:38
A+ A-
Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις έπληξαν την Ιταλία τις τελευταίες ημέρες, αφήνοντας πίσω συντρίμμια αλλά δυστυχώς και νεκρούς. Η γειτονική μας χώρα που πλήττεται και αυτή από το πολύ ψύχος και τα χιόνια έχει να αντιμετωπίσει και τον τρόμο του Εγκέλαδου που δυστυχώς είναι καταστροφικός.

Από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που χτυπούν τη χώρα δημιουργήθηκε χιονοστιβάδα η οποία καταπλάκωσε στην κυριολεξία ένα ολόκληρο ξενοδοχείο, θάβοντας στα συντρίμμια και το χιόνι τους θαμώνες και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιοχή Φαρίντολα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσσο, στην περιοχή της Πεσκάρα.

Ενας πελάτης κατόρθωσε να στείλει μήνυμα μέσω κινητού και να ζητήσει βοήθεια. Οι σωστικές δυνάμεις κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και εν μέσω χιονοθύελλας κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο και να απεγκλωβίσουν δύο άτομα ευτυχώς καλά στην υγεία τους, τα οποία ωστόσο δεν ήταν μέσα στο ξενοδοχείο αλλά σε αυτοκίνητο που μπήκαν για να προφυλαχτούν από την χιονοστιβάδα. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για την τύχη των αγνοουμένων οι οποίοι ανέρχονται στα 20 άτομα, ανάμεσά τους και δύο παιδιά.

 

Το ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από την χιονοστιβάδα.

Επιστροφή