ΚΥΜΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ηταν ωραία η εξέδρα. Το είπε κι ο Πασκουάλ

ΚΥΜΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ηταν ωραία η εξέδρα. Το είπε κι ο Πασκουάλ
14 Φεβρουαρίου 2017, 08:45
A+ A-
Δείτε το γεμάτο κλειστό της Κανήθου (φωτό από την εξέδρα)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Μετά τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ήρθε η σειρά του προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, να εκθειάσει την ατμόσφαιρα στο κλειστό Κανήθου, στο παιχνίδι Κύμη-Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός τεχνικός του "εξάστερου" δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Κύμης στα επόμενα παιχνίδια. Επίσης θέλω να πω ότι είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και είδα πολύ κόσμο που πραγματικά χαίρεται να βλέπει μπάσκετ και δημιουργεί πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αυτό ήταν κάτι που με χαροποίησε ιδιαιτέρως..!".

Οι Ευβοιώτες φίλαθλοι, αλλά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού που ...πρασίνισαν ένα κομμάτι της κερκίδας δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα σε κόσμια πάντα πλαίσια και χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες.

Ο φακός του egnomi.gr ήταν "παρών" στο μεγάλο ραντεβού του Γυμναστικού κόντρα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ιστορικό ματς που έληξε με νικητή τον Παναθηναϊκό, με σκορ 54-77. 

Επιστροφή