Παρατράγουδα στο Σωματείο Ευρεπιστριών Εύβοιας

Παρατράγουδα στο Σωματείο Ευρεπιστριών Εύβοιας
15 Φεβρουαρίου 2017, 10:40
A+ A-
Κάποιοι έσχισαν σελίδες από το βιβλίο του Σωματείου και διαχειρίζονται παράνομα την σελίδα του facebook.

Εσωτερικά προβλήματα προέκυψαν στο Σωματείο Ευρεπιστριών Εύβοιας,  μετά την ανάληψη της Διοίκησης από το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο διαπίστωσε …παρατράγουδα.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Με την  ανάληψη  των καθηκόντων μας και έπειτα  από πληροφόρηση από εσάς, διαπιστώθηκαν κάποια προβλήματα  που αφορούν κάποιες σελίδες που έχουν αφαιρεθεί από το βιβλίο του Σωματείου μας αλλά  και από κάποιες ενέργειες  που έγιναν προεκλογικά ( εγγραφές μελών κ.λ.π.) που δεν ήταν σε γνώση  του Δ.Σ.

Επίσης διαχειρίζονται τη σελίδα του Σωματείου μας στο FB, χωρίς να έχει καμιά ενημέρωση το Δ.Σ. του Σωματείου μας.  Δυστυχώς οι ενέργειες αυτές συνεχίζονται, επικαλούμενοι κάποιοι και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας  και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεν έχει καμιά ενημέρωση και εμπλοκή σε αυτές τις ενέργειες.»

 Σε ότι αφορά την ουσιαστική δράση της νέας Διοίκησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Μέσα στο Φεβρουάριο θα υπάρχει συνάντηση με την Ομοσπονδία μας και έπειτα με το  Υπουργείο Εσωτερικών,  για να τεθούν προς επίλυση   μεγάλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας ( ΣΣΕ , μονιμοποίηση, χρηματοδότηση κ.λ.π.)»

Επιστροφή