ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Προβληματική η διαδικασία κατάρτισης των δασικών χαρτών

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Προβληματική η διαδικασία κατάρτισης των δασικών χαρτών
15 Φεβρουαρίου 2017, 09:19
A+ A-
Δείτε τι είπε ο Περιφερειάρχης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Ορχομενό.

Παρουσία κατοίκων και φορέων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο στον Ορχομενό. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν στα έργα οδοποιίας και άρδευσης στην Κωπαΐδα από την Περιφέρεια για τη διευκόλυνση της αγροτικής δραστηριότητας, αλλά και γενικά της αντιμετώπισης των προβλημάτων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια μετά το κλείσιμο του αρμόδιου οργανισμού.

Επίσης, οι κάτοικοι του Ορχομενού ενημερώθηκαν για το έργο αναβάθμισης του Αρχαιολογικού χώρου της περιοχής. Έργο που εντάχθηκε ήδη στο ΕΣΠΑ. Στην ίδια συνεδρίαση τέθηκε και το θέμα της κατάρτισης των δασικών χαρτών και τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά τονίζοντας ότι η διαδικασία κατάρτισης είναι προβληματική και θα πρέπει να διορθωθεί.  

Από το Συμβούλιο αποφασίστηκε η σύνταξη κειμένου- ψηφίσματος που θα εκφράζει τις ενστάσεις των κατοίκων της Στερεάς Ελλάδας για την συγκεκριμένη διαδικασία.

Επιστροφή