Στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο του αρχιμανδρίτη

Στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο του αρχιμανδρίτη
16 Φεβρουαρίου 2017, 07:24
A+ A-
Οι αστυνομικοί ψάχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα, αφού ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο του 47χρονου αρχιμανδρίτη π. Ιερόθεου, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα (διαβάστε εδώ την είδηση), σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες εστιάζονται στον στενό κοινωνικό κύκλο του άτυχου αρχιμανδρίτη με του αστυνομικούς να έχουν θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους, συγκεκριμένα πρόσωπα.

Όπως εκτιμούν, σύντομα οι έρευνες θα αποφέρουν καρπούς και θα συλληφθεί ο δράστης της άγριας δολοφονίας του ιερωμένου που εκτιμάται πως ήταν γνώριμος του.

Στο σπίτι του έμπαιναν λίγοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο φίλος του, ιερέας επίσης, ο οποίος τον εντόπισε δολοφονημένο και κάλεσε την αστυνομία. Σημαντικό είναι το στοιχείο ότι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στην εξώπορτα του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει σε στοιχεία που έχουν εντοπίσει στο σπίτι του δολοφονημένου ιερέα και  εμφανίζονται πεπεισμένοι πως ο δράστης ήταν άτομο που ο ιερέας είτε είχε επαφές, είτε είχε βοηθήσει μέσω της φιλανθρωπικής του δράσης και του άνοιξε χωρίς φόβο όταν του χτύπησε την πόρτα. 

Επιστροφή