Το ραντεβού στο πάρκινγκ έκρυβε μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών

Το ραντεβού στο πάρκινγκ έκρυβε μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών
17 Φεβρουαρίου 2017, 09:23
A+ A-
Από το αυτοκίνητο της φωτογραφίας έφτασε η Αστυνομία στην αποκάλυψη της εμπορίας. 

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και σε περιοχή της Αττικής, τρεις Έλληνες, ηλικίας 38, 47 και 75 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι αστυνομικοί είδαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, να μπαίνει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο (φωτό πάνω) με οδηγό τον 38χρονο.

Ακολούθως ο 38χρονος  βγήκε από το αυτοκίνητο και αφού συναντήθηκε με τον 47χρονο, ο οποίος τον ανέμενε στην περιοχή, προέβησαν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

Επίσης στην κατοχή του 47χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε μόλις αγοράσει από τον 38χρονο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 205 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι του 38χρονου και του 75χρονου, σε περιοχή της Αττικής, αλλά και σε παρακείμενο αγρόκτημα που υπήρχαν κυψέλες μελισσών, ιδιοκτησίας των δύο ανωτέρω συλληφθέντων.

Εκεί βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 125 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 4 κιλών και 538 γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 300 νάιλον συσκευασίες κενές περιεχομένου και το προαναφερόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι τρεις συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Επιστροφή