Συνελήφθησαν 41 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν 41 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση στη Στερεά Ελλάδα
26 Φεβρουαρίου 2017, 12:20
A+ A-
Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν 934 άτομα και 896 οχήματα.

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης συνελήφθησαν συνολικά 41 άτομα, εκ των οποίων 30 Έλληνες και 11 αλλοδαποί. Οι περισσότερες συλλήψεις  (12 Ελλήνων και δύο αλλοδαπών) έγιναν για  παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πέντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις, πέντε αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και τέσσερις Έλληνες για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού σε καταστήματα.

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, δύο αλλοδαποί για διάπραξη απόπειρα κλοπής, ένας Έλληνας για διάπραξη κλοπής και άλλος ένας για αντιποίηση και παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Επίσης ένας Έλληνας συνελήφθη για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και δύο Έλληνες για επαιτεία.

Επιστροφή