ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Για ποιον νομοθετούν η κυβέρνηση και η Βουλή;

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Για ποιον νομοθετούν η κυβέρνηση και η Βουλή;
13 Απριλίου 2017, 19:00
A+ A-
Ανακοίνωση με αφορμή την τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Εύβοιας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, προκειμένου να διευκολυνθεί νομοθετικά η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση έχει τίτλο "Για ποιον νομοθετούν η κυβέρνηση και η Βουλή;" και αναφέρει -μεταξύ άλλων- τα εξής:

" Τις ίδιες μέρες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ συμφωνούσε στο Eurogroup της Μάλτας τα μέτρα- σφαγή για μείωση συντάξεων, μείωση αφορολόγητου, διάλυση κάθε κοινωνικής πρόνοιας, ξεπουλήματος και κατάργησης εργασιακών δικαιωμάτων, προκειμένου να «κλείσει η β΄ αξιολόγηση».

Τις ίδιες μέρες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε εφαρμογή του 3ου Μνημονίου που ψήφισε μαζί με όλα τα μνημονιακά συνεταιράκια στη Βουλή, προχωρούσε σε περικοπές συντάξεων έως και 35% σε ανάπηρους πολίτες.

Τις ίδιες ακριβώς μέρες υλοποιεί την πλήρη και φωτογραφική εξυπηρέτηση των συμφερόντων μεγαλοεπιχειρηματιών, όπως ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος και ο Λάτσης!

Με φωτογραφική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, για να ψηφιστεί τη Μεγάλη Τρίτη, αφαιρεί την αρμοδιότητα για την έγκριση υψομετρικών μελετών σε οδικά έργα γύρω από γήπεδα άνω των 15.000 θέσεων από τους Δήμους και τα Περιφερειακά Συμβούλια και την περνά στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πρόκειται για μια φωτογραφική ρύθμιση, που είχε προαναγγελθεί διά στόματος Α. Φλαμπουράρη, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση του σχεδίου του Δ. Μελισσανίδη στη Ν. Φιλαδέλφεια."

Επιστροφή