SURVIVOR: Χαντακώθηκε ο Χανταμπάκης και κούνησε μαντήλι στον Αγιο Δομήνικο (Video)

SURVIVOR: Χαντακώθηκε ο Χανταμπάκης και κούνησε μαντήλι στον Αγιο Δομήνικο (Video)
12 Απριλίου 2017, 00:41
A+ A-
Αναμενόμενο.

Το ήξερε όλη η Ελλάδα (δεν χρειαζόταν να έχει κάποιος μαντικές ικανότητες), αλλά κατά βάθος το ήξερε κι ο ίδιος ότι θα φύγει από το Survivor, απ' τη στιγμή που προτάθηκε για αποχώρηση από την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού έστειλε ...σπίτι του λοιπόν τον Στέλιο Χανταμπάκη (φωτό), ενώ στο δημοφιλές παιχνίδι έμειναν και συνεχίζουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης.

Μάλιστα, λέγεται, ότι ο Αγγελόπουλος έλαβε πάνω από το 90% των θετικών ψήφων (η φωτό κάτω αποτυπώνει την πραγματικότητα). Αν πήρε γύρω στο 8-9% ο Χρανιώτης, λογικά τον Χανταμπάκη πρέπει να τον ψήφισε θετικά μόνο η γυναίκα του και τρία ξαδέρφια του.

Επίσης, οι πληροφορίες που θέλουν τους υποστηρικτές του Χανταμπάκη να ...απειλούν με επεισόδια (για την αποχώρησή του), δεν επιβεβαιώνονται.

Λένε ότι έχουν μαζευτεί σε ένα smart (τόσοι πολλοί) και ...ξεκινάνε! 

Ο Χανταμπάκης, που είχε φτιάξει και το μαλλί (το 'χε κάνει χωρίστρα), λες και ήταν ...έτοιμος με τη βαλίτσα στο χέρι.

Όμως, το καλύτερο μαλλί στο χθεσινό επεισόδιο το είχε ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος ήταν σαν να έβαλε το χέρι του στην πρίζα (έμοιαζε με ...Ευχούλη).

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο "Χάντα" είπε: "Φεύγω γεμάτος και με το κεφάλι ψηλά".

Πάντως, την Ειρήνη Παπαδοπούλου την αγκάλιασε και τη χαιρέτησε, μολονότι τον έσπασε σαν αβγό (φωτό κάτω). Όχι σαν τη Σόφη Πασχάλη, που είχε αφήσει σύξυλο στη ...χαιρετούρα τον Ντάνο.

Στο αγώνισμα που προηγήθηκε οι Μαχητές επικράτησαν δίκαια και κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και το φακόρυζο, που αρέσει πολύ στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε από την Ελισάβετ των Μαχητών, η οποία, ενώ γενικά δεν πετυχαίνει ούτε βαλσαμωμένο ελέφαντα, αυτή τη φορά, σε έναν από τους πιο δύσκολους στόχους του Survivor, είχε 2/2 εύστοχες βολές.

Μπορείτε να βρείτε το αγώνισμα στο youtube και να το δείτε, πριν το κατεβάσουν (δεν κάνει κάθε μέρα η Ελισάβετ 2/2).

Κατά τα άλλα στο νησί των Διάσημων οι σχέσεις της κλίκας με την Ειρήνη Παπαδοπούλου εξακολουθούν να ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί.

Η τραγουδίστρια ήρθε σε ευθεία σύγκρουση (και) με τον Μπο, ο οποίος τη χαρακτήρισε "αστεία", αν και δεν ιδρώνει το αυτί της Παπαδοπούλου, που τρολάρει κανονικά και με το νόμο την κλίκα, συνεχίζοντας να πάει κόντρα στα άτομα που την απαρτίζουν (σε δήλωσή της, παραδέχτηκε ότι κάποιες φορές ό,τι κάνει, το κάνει επίτηδες για να τους σπάσει τα νεύρα και να δοκιμάσει τα όριά τους).

Να σημειώσουμε επίσης ότι στο παιχνίδι γύρισε και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έλειπε από την παρουσίαση των δύο τελευταίων αγωνισμάτων, καθώς επέστρεψε εκτάκτως για δύο μέρες στην Ελλάδα, για προσωπικούς λόγους.

Τον Τανιμανίδη αντικατέστησε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor που δεν πρέπει να έχει πάρει το lower, αν κρίνουμε από το πώς μιλάει αγγλικά.

Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα η προβολή του παιχνιδιού σταματάει, λόγω της Μεγ. εβδομάδας. 

Σε 2-3 εβδομάδες Μαχητές και Διάσημοι θα ενωθούν σε ένα νησί και το παιχνίδι θα αποκτήσει περισσότερο ...ατομικό χαρακτήρα. Όχι βέβαια ότι και τώρα που υπάρχουν ομάδες, δεν κοιτάει ο καθένας την πάρτη του.

Με αφορμή την προσωρινή αντικατάσταση του Τανιμανίδη από τον Τούρκο παρουσιαστή, διαβάστε πώς λέγονται μερικοί από τους παίκτες του Survivor στα ...τούρκικα.

ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ: Τσογλάν Νταής
ΧΟΥΤΟΣ: Μπουνταλά Γιουσούφ
ΒΑΛΑΒΑΝΗ: Ρουφιάν Χανούμ
ΛΑΟΥΡΑ: Ψοφίμ Γιαβρούμ
ΜΠΟ: Φαϊ Ναβρούμ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ

Επιστροφή