Συνελήφθη 33χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 33χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
23 Απριλίου 2017, 10:15
A+ A-
Οι αστυνομικοί έπιασαν και 37χρονο για απόπειρα αγοράς ναρκωτικών.

Αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών επρόκειτο να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου, στη Λαμία, αλλά επενέβησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και συνέλαβαν τόσο τον πωλητή, όσο και τον υποψήφιο αγοραστή, δύο Έλληνες 33 και 37 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, εντόπισαν τους συλληφθέντες έξω από το σπίτι  του 33χρονου, τη στιγμή που ο 37χρονος αποπειράθηκε να προμηθευτεί απ΄ αυτόν μικροποσότητα ηρωίνης, έναντι χρηματικού ποσού.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης (φιξάκια), έτοιμες προς διακίνηση.

Επίσης βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ από την κατοχή του 37χρονου, κατασχέθηκε επιπλέον ένα κινητό τηλέφωνο.

Την έρευνα και την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Επιστροφή