ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ 1-1: Χρυσός βαθμός σωτηρίας με γκολ ενός 19χρονου

22 Απριλίου 2017, 21:50
A+ A-
Έπαιξε για πρώτη φορά βασικός.

Άσσο από το μανίκι του τράβηξε ο προπονητής του Όλυμπου Γυμνού Γιώργος Κρόκος, που στη σημερινή κρίσιμη μάχη στο γήπεδο της Τριάδας, έβαλε για πρώτη φορά βασικό τον 19χρονο Δημήτρη Κουσερή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κι έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, αλλά λίγο αργότερα ο Όλυμπος ισοφαρίστηκε και τελικά απέδρασε από την Τριάδα με τον έναν βαθμό.

Ένας βαθμός, όμως, που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός, καθώς αν ο Όλυμπος νικήσει στο επόμενο ματς την Αρτάκη στο Γυμνό θα οριστικοποιήσει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας (θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΚΟ στη Δροσιά).

Και τα δύο γκολ του σημερινού αγώνα σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο.

Στο 52' ο 19χρονος που λέγαμε παραπάνω, ο Δημήτρης Κουσερής, έκανε το 0-1. Ο σκόρερ που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός είχε μέχρι σήμερα τριες συμμετοχές σαν αλλαγή.

Όμως, η Τριάδα στο 60' με γκολ του ...συνήθη ύποπτου Καραντάκη έκανε το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτησία: Παπακωνσταντίνου, Κούκουρα - Γαβάθογλου.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Αγγελος Βογιατζής): Οικονομίδης, Κερίζα, Βαξεβάνης, Γκρινιάρης, Σέχου, Μπελίτσος (91' Παπακωνσταντίνου), Γ. Χασάνδρας, Σιαράπης, Πασάι, Καραντάκης, Αρχοντούλης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γιώργος Κρόκος): Χ. Μωραϊτης, Κηρύκος, Βαγγ. Κιούσης, Αντ. Ρουμπής, Ξουρής, Γ. Ζαχαριάς, Κουσερής (82' Ν. Μωραϊτης), Ηλ. Αργύρης, Κοτρογιάννης, Ντούρμας, Σπ. Αργύρης.

 

Επιστροφή