ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 4-0: Είμαστε πια πρωταθλητές φωνάζουν στο Αλιβέρι

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 4-0: Είμαστε πια πρωταθλητές φωνάζουν στο Αλιβέρι
22 Απριλίου 2017, 20:35
A+ A-
Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε η ομάδα του Bαγγελη Nτοβολη

Ιστορική η σημερινή μέρα για τον Ταμυναϊκό που γιορτάζει μετά από μια 25ετία ..."πρωτάθλημα ξανά" και μάλιστα μετά τα πανηγύρια στον αγωνιστικό χώρο θ' ακολουθήσει και το γλέντι στο χορό του που διοργανώνει το βράδυ.

Η ομάδα του Αλιβερίου είναι πλέον και μαθηματικά πρωταθλήτρια Eύβοιας και από τη νέα περίοδο θ' αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, μετά τη νίκη της με 4-0 επί του Αστέρα Βατώντα, την ίδια ώρα που η δεύτερη στη βαθμολογία Ερέτρια έχανε με 3-0 στο γειτονικό Αυλωνάρι.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη έπαιξε εκπληκτική μπάλα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, πέτυχε τέσσερα γκολ και μετά άρχισαν όλοι να φωνάζουν ...είμαστε πια πρωταθλητές!

Ο Βασίλης Αναστασίου στο 22' άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με σουτ από πλάγια και μετά από ωραία σέντρα του Λελούδα που ήταν ο κορυφαίος των νικητών.

Ο Πιλάτης διπλασίασε τα γκολ λίγο αργότερα(27') , ...για να καθαρίσει το ματς μέσα σε τρία λεπτά ο Λελούδας. Στο 33' έπιασε εκπληκτικό σουτ έξω απ' την περιοχή και κεραυνοβόλησε τον Μπαμπουκλή, ενώ στο 37' πέρασε ...όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Πόγκας, Αργύρης-Αντωνίου.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Βασ. Αναστασίου, Πιλάτης (71' Σαμαρας), Καρατζάς, Κορνελάτος (76' Μπραχο), Μ. Αναστασίου (58' Μαντασας), Φωτιάς, Τσάγκος, Κρόκος, Λελούδας,  Κούρτης. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Βαγγ. Ζέρβας): Μπαμπουκλής, Τσώκος, Κατσαούνης, Βαλήλας (46' Νεσίμι), Ντούκα, Γούναρης (56' Ματράκας), Κούκουρας, Πατερίτσας, Χανσαλάρι, Γιαννουκάκος, Σκούρος (69' Μαμτζαδέριας).

 

 

Επιστροφή