ΚΥΜΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ: Χώρισαν οι δρόμοι της ομάδας με τον προπονητή

ΚΥΜΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ: Χώρισαν οι δρόμοι της ομάδας με τον προπονητή
22 Απριλίου 2017, 22:11
A+ A-
Βγήκε το διαζύγιο.

Μία είδηση, που στο άκουσμά της προκαλεί έκπληξη, είναι αυτή του "διαζυγίου" της ΚΑΕ Κύμης με τον Βασίλη Μπρατσιάκο.

Η ομάδα μπάσκετ της Εύβοιας που εκπροσωπεί το νομό στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ και ο προπονητής που την οδήγησε σ' αυτά, ...χώρισαν το Σάββατο 22 Απριλίου, κι έτσι ο Μπρατσιάκος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Γυμναστικού και την επόμενη σεζόν, στα σαλόνια της Basket League.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν νωρίς το μεσημέρι και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Επομένως, η Κύμη θα πρέπει να ανακοινώσει και τον αντικαταστάτη του Μπρατσιάκου, ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για του ...χρόνου, όπου λογικά η ομάδα θα βάλει τον πήχη ψηλότερα. 

Όπως και να 'χει, όμως, ο Μπρατσιάκος φεύγει από την Κύμη απόλυτα πετυχημένος, οδηγώντας -τα πέντε τελευταία χρόνια- την ευβοϊκή ομάδα από την ΕΣΚΑΣΕ στη Basket League, ενώ και η παραμονή της Κύμης φέτος στην υψηλότερη επαγγελματική κατηγορία -έτσι όπως κύλησε η σεζόν- ήταν ένα μοναδικό επίτευγμα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΚΑΕ Κύμη.

ΚΑΕ ΚΥΜΗ: "Σ' ευχαριστούμε για όλα κόουτς"

"Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης  SEAJETS ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκο. Ο κόουτς Μπρατσιάκος δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας της ομάδας μας, είναι ένας από τους συγγραφείς αυτής της ιστορίας! Ήρθε στον ΓΣ Κύμης όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε τα πρώτα βήματα μας στο ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο μας βοήθησε να σταθούμε γρήγορα στα πόδια μας, αλλά μας οδήγησε και σε επιτυχίες που δεν είχαν προηγούμενο και που σίγουρα ξεπερνούσαν τις προσδοκίες των περισσοτέρων.

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, που συνοδεύτηκε από τέσσερις ανόδους και που είχε ως επιστέγασμα την παρουσία μας στην Basket League, ήρθε λοιπόν η ώρα να βαδίσουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των φιλάθλων της Κύμης τον Βασίλη Μπρατσιάκο για την προσφορά του στην ομάδα μας, αλλά και γενικά στον τόπο μας. Επιπλέον, του ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική καριέρα του. Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε κόουτς!" 

Επιστροφή