ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Στη Μεγαλόπολη με τον κόσμο του για το θετικό αποτέλεσμα

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Στη Μεγαλόπολη με τον κόσμο του για το θετικό αποτέλεσμα
29 Απριλίου 2017, 09:53
A+ A-
Θέλει να διατηρηθεί δεύτερος πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας ταξιδεύει την Κυριακή ο ΑΟ Χαλκίς για να παίξει με την τοπική Δόξα (ώρα 5). Ο ΑΟΧ θα έχει και κόσμο στο πλευρό του, καθώς στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής θα αναχωρήσει πούλμαν με Χαλκιδέους φιλάθλους, που θα σταθούν στο πλευρό των παικτών της ομάδας της Εύβοιας.

Ο ΑΟΧ αυτές τις μέρες προπονήθηκε σε γήπεδο με πλαστικό χορτάρι, καθώς πλαστικό χορτάρι διαθέτει και το ΔΑΚ Μεγαλόπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί η επερχόμενη αναμέτρηση.

Ο Αντώνης Αυλωνίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Θωμά (θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του), αλλά και τον τραυματία Βαγγέλη Ανέστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν ανεβασμένος και σαν ...άλλος Σάκχοφ βλέπει και δίχτυα.

Στόχος του ΑΟΧ είναι το 3ποντο της νίκης για να διατηρηθεί στη 2η θέση πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας (στις 7 Μαίου στη Χαλκίδα) που την Κυριακή παίζει στον Ταύρο με τον Φωστήρα.

Αυλωνίτης: «Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Ο προπονητής του ΑΟΧ Αντώνης Αυλωνίτης, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Μεγαλόπολης τόνισε χαρακτηριστικά: «Μπορεί για εμάς το κάθε παιχνίδι να είναι ένας τελικός από 'δω και πέρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα μας αγχώσει και θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα με το τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Στα συν είναι πως θα έχουμε κομμάτι του κόσμου της Χαλκίδας στο πλευρό μας και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι απουσίες των Θωμά και Ανέστη είναι σημαντικές, αλλά διαθέτουμε σοβαρές κι αξιόπιστες λύσεις».

Επιστροφή