ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων του Ομίλου Ζούρα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων του Ομίλου Ζούρα
11 Μαΐου 2017, 12:41
A+ A-
Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας καταγγέλλει ομόφωνα την εργοδοσία του Ομίλου "Ζούρα" και την ανάλγητη στάση του στο Υπουργείο Εργασίας, την Παρασκευή 5 Μαΐου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη.

Παρών μεταξύ άλλων από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, ήταν ο απολυμένος Πρόεδρος του Σωματείου και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Ε., Γιάννης Τζαβάρας. Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου τονίζεται ότι:

" Τόση ήταν η αναλγησία του, που έφτασε να παρουσιάσει αιτήσεις διαγραφών μελών του Σωματείου ενώπιον του Γ.Γ. του Υπουργείου, καταπατώντας τον Νόμο 1264/82 και επιφέρει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις απέναντι στον παράνομο εργοδότη.

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου και σχεδόν το σύνολο των Σωματείων της δύναμής του, υιοθετεί πλήρως το Ψήφισμα συμπαράστασης των εργαζομένων συμφερόντων Ζούρα και καταδικάζει την επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Στηρίζουμε σθεναρά αλληλέγγυα τον αγώνα ανατροπής των πολιτικών, που βυθίζουν την κοινωνία στη φτώχεια και την ανέχεια. Δεν συμμετέχουμε ούτε θα συμμετάσχουμε ποτέ σε επικοινωνιακά σόου, περιχαρακώσεις φορώντας οποιουδήποτε χρωματισμού γυαλιά."

Επιστροφή