Πολιτική

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: Άλλοι ψήφισαν την εγκατάσταση των διοδίων στο Σχηματάρι

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: Άλλοι ψήφισαν την εγκατάσταση των διοδίων στο Σχηματάρι
19 Μαΐου 2017, 08:00
Σε υψηλούς τόνους απάντησαν στο Φάνη Σπανό οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε υψηλούς τόνους απάντησαν οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ στην επιστολή που τους έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης νέου σταθμού διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας- Σχηματαρίου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν στην επίθεση, αναφέρθηκα ονομαστικά στους Σίμο Κεδίκογλου και Κώστα Μαρκόπουλο, οι οποίοι είχαν ψηφίσει την εγκατάσταση διοδίων και άφησαν υπονοούμενο ότι ο κ. Σπανός εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων τονίζουν στην απαντητική επιστολή που έστειλαν:

« Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κυρίου Σπανού για το θέμα της εγκατάστασης σταθμού μετωπικών διοδίων επί της οδού Σχηματάρι-Χαλκίδα  στο ύψος Καλοχωρίου-Παντειχίου.

Με πραγματική έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι ενώ στους αποδέκτες της ήταν οι νυν Βουλευτές και Υπουργοί της Εύβοιας, δεν υπήρχαν (αλήθεια γιατί;) οι  βουλευτές που ψήφισαν, και μάλιστα δύο φορές και το 2007 και το 2014, την απαράδεκτη σύμβαση παραχώρησης και φυσικά την εγκατάσταση των διοδίων στο συγκεκριμένο σημείο.

Αναφερόμαστε στους κυρίους Σίμο Κεδίκογλου και Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος μάλιστα σήμερα έδωσε αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  Αιδώς Αργείοι!

Ωστόσο, η θέση του Αντιπεριφερειάρχη είναι θέση θεσμικού εκπροσώπου και όχι εκπροσώπου συγκεκριμένου κόμματος. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί παρέλειψε να πει ποιοι υπέγραψαν τη σύμβαση παραχώρησης με την εταιρία «Νέα Οδός Α.Ε.» για την κατασκευή μετωπικών διοδίων το 2007 (Σουφλιάς) και την επικαιροποίησή της το 2014 (Χρυσοχοΐδης).

Ας επιτραπεί λοιπόν σ’ εμάς να επισημάνουμε ότι δεν είναι άλλοι από τα δύο μεγάλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που Κυβέρνησαν επί δεκαετίες τη χώρα και τελικά την χρεωκόπησαν.

Για να γίνει πιστευτή η κραυγή αγωνίας  τόσο του κυρίου Σπανού όσο και των άλλων όψιμων διαμαρτυρόμενων, όπως του κυρίου Παγώνη, του κυρίου Κεδίκογλου κλπ, ρητή προϋπόθεση είναι Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ των δεδομένων του παρελθόντος και η ΚΑΤΑΔΙΚΗ της πολιτικής που εφαρμόστηκε.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Στη τελική ευθεία η ολοκλήρωση του νέου Νοσοκομείου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Στη τελική ευθεία η ολοκλήρωση του νέου Νοσοκομείου
Πολιτική
[17/10/2017 - 11:42]

Εντάχθηκαν τα συνοδά έργα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Παρών και ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΧΑΛΚΙΔΑ: Παρών και ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική
[16/10/2017 - 07:49]

Σήμερα η συνεδρίαση με την παρουσία του Περιφερειάρχη. ...περισσότερα

Στη Ναύπακτο ο Βαγγέλης Αποστόλου

Στη Ναύπακτο ο Βαγγέλης Αποστόλου
Πολιτική
[15/10/2017 - 15:58]

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Nostos Expo-Forum 2017». ...περισσότερα