Τα νέα της Αγοράς

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πιο οικονομικές τώρα οι ενοικιάσεις!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πιο οικονομικές τώρα οι ενοικιάσεις!
19 Μαΐου 2017, 20:14
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία

Tο έχετε ανοίκιαστο για πολύ καιρό; Πιστεύετε ότι δεν θα βρείτε ενοικιαστή; Η «Γνώμη» έρχεται να σας βγάλει από το αδιέξοδο του ακινήτου που …κάθεται και δεν αποδίδει τίποτα στον ιδιοκτήτη του.

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η σημαντική έκπτωση 25% σε όλες τις αγγελίες ενοικίασης ακινήτων. Το Τμήμα Μικρών Αγγελιών της «Γνώμης» είναι έτοιμο να σας βοηθήσει για να συντάξετε μια ελκυστική αγγελία ενοικίασης.

Χάρις στους χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες της εφημερίδας, είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να έρθετε κοντά στον επόμενο ενοικιαστή σας, όπως άλλωστε έχει συμβεί με εκατοντάδες Ευβοείς που εμπιστεύτηκαν τις μικρές μας αγγελίες.

Η έκπτωση ισχύει για όλες τις αγγελίες ιδιωτών ανεξαρτήτως τύπου γραμμάτων και χρώματος. Τα γραφεία μας στην οδό Αθηνάς 4 (δίπλα από τα ΕΛΤΑ Χαλκίδας) είναι ανοιχτά ώρες καταστημάτων, αλλά και τα μεσημέρια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μπορείτε να στείλετε την αγγελία σας και με mail στο evognomi@otenet.gr και άμεσα θα έχετε την προσφορά μας, αλλά και το ενδεδειγμένο κείμενο για μια αποδοτική αγγελία!