ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ...Καταιγίδα και στην απονομή της κούπας

21 Μαΐου 2017, 21:00
A+ A-
Υπό βροχή σήκωσε το κύπελλο ο πρωταθλητής στο 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας

Σαν ...καταιγίδα πέρασε από τη Β' κατηγορία ο Ολυμπιακός Χαλκίδας και με καταιγίδα στέφθηκε πρωταθλητής μετά το τέλος του αγώνα για την τελευταία αγωνιστική με το Καλοχώρι/Παντείχι που διεκδίκησε κι αυτό την πρωτιά στην πορεία του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο Χαλκίδας με γηπεδούχο την ομάδα του Καλοχωρίου που δέχθηκε να μη γίνει το ματς στην έδρα του, ώστε να γίνει η απονομή της κούπας του πρωταθλητή στους ερυθρόλευκους.

Ο αγώνας έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και έληξε ισόπαλο 1-1 με γκολ που πέτυχαν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Ηλίας Αντωνάτος στο 8' με κεφαλιά για τους πρωταθλητές και ο Λουκας που σημείωσε ένα υπέροχο γκολ και ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα.

Με τη λήξη, η μπόρα δεν είχε σταματήσει και αναγκαστικά η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στους παίκτες του πρωταθλητή στο 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας, έγινε κάτω από την εξέδρα στου σταδίου.

Αν και ...μουσκίδι οι ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν και πανηγύρισαν έξαλλα την επάνοδο της ομάδας τους στην Α' κατηγορία.

Περισσότερες φωτό από την απονομή σε νεότερη ανάρτηση.

Τον αγώνα διαιτητευσε ο Μάριος Πόγκας με βοηθούς τον εορτάζοντα Κώστα Κωνστάντιο και το Νίκο Χατζηκαμαγιάννη.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Ι. Φούρλης): Βρεττός, Τουζούν, Χ. Καραμπάς, Κ. Καραμπάς, Σαμαρτζής, Ισάκι, Λουκας, Κάραλης, Ζαχαριάδης, Θ. Καραμπάς, Δουρμούσογλου (Ζέρβας, Τζαργόγλου, Σαμπάνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Χ. Σαχίνης): Ι. Βάρκας, Βρεττος, Πάλλης, Σταύρου, Παπαδέδες, Αντωνίπουλος, Σαχίνης, Αποστόλου, Αντωνάτος, Μπασινάς, Κυτίνος (Στρατής, Οκα, Μυτάκης, Α. Βάρκας, Αρβανίτης, Κικίδης, Σταματούκος).

 

 

Επιστροφή