Ο Τάσος Μίχας στα εγκαίνια της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου

Ο Τάσος Μίχας στα εγκαίνια της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου
25 Μαΐου 2017, 16:49
A+ A-
Ήταν προσκεκλημένος του Διοικητή του Νοσοκομείου.

O Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου Τάσος Μίχας παραβρέθηκε στα εγκαίνια της ανακαινισμένης πτέρυγας μεταμόσχευσης νεφρού που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Μαΐου, στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και πλήθος ακαδημαϊκών και επιστημόνων από το χώρο της υγείας, δείγμα της σπουδαιότητας του έργου, το οποίο αποτέλεσε χορηγία του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Κατά τη διάρκεια της ημερήσιας προγραμματισμένης παραμονής του, ο κύριος Μίχας επισκέφθηκε την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού όπου ξεναγήθηκε στους χώρους από τον Διευθυντή της κλινικής, ενημερώθηκε για την λειτουργία και τις απαιτήσεις της και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Φθινοπώρου για περαιτέρω ενημέρωση.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Νεφροπαθών, ο οποίος ενημερώθηκε για το πλάνο του Νοσοκομείου Καρύστου και δήλωσε πρόθυμος  να συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλεται.

Επιστροφή