Πέντε λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη

Πέντε λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη
31 Μαΐου 2017, 12:33
A+ A-
Διαβάστε τα για να τα αποφύγετε

Διαβάστε παρακάτω ποια λάθη μπορεί να κάνετε στο μακιγιάζ που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες.  Είναι λάθη που είτε λίγο είτε πολύ όλοι έχουμε κάνει στη ζωή μας, και καλό θα είναι να τα αποφύγουμε.

Σκούρο concealer 

Αν βάζετε πολύ σκούρο concealer  σε σχέση με την επιδερμίδα σας σίγουρα τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά. Διαλέξτε το σωστό τόνο για να φωτίζετε το προσωπό σας και όχι να το σκουραίνετε.

Μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

Φροντίστε να είναι μικρή η ποσότητα μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες κι αυτό γιατί τονίζοντας τις κάτω  τονίζετε και τις ρυτιδούλες γύρω από τα μάτια, κάτι σίγουρα δεν το θέλουμε!

Προσοχή στο Ρουζ

Το ρουζ αν θέλεις να φαίνεσαι νεότερη εφαρμόζεται στα ζυγωματικά κι όχι στα μήλα του προσώπου κι αυτό για να δίνεται η ψευδαίσθηση της... ανόρθωσης. Όσο για τα χρώματα, σε γενικές γραμμές οι απαλές και φυσικές αποχρώσεις δίνουν λάμψη νεανική. 

Το βλέμμα  

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όλες οι γυναίκες είναι πως δε φωτίζουμε το βλέμμα μας. Μη ξεχνάτε να εφαρμόζετε λίγο ανοιχτόχρωμο μολύβι στην εσωτερική γωνία του ματιού ώστε να δίνετε λάμψη και φυσικά να εφαρμόζετε  σωστά τη σκιά ξεκινώντας από ανοιχτόχρωμη στο εσωτερικό και τελειώνοντας με πιο σκουρόχρωμη προς το εξωτερικό. 

Φρύδια

Μην χρησιμοποιείτε πολύ σκούρο  χρώμα μολυβιού κατά το σχηματισμό του φρυδιού τα τονίζει υπερβολικά και σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη. 

Επιστροφή