Θεία λειτουργία στη Μακρυκάπα για τους μαθητές των σχολείων

Θεία λειτουργία στη Μακρυκάπα για τους μαθητές των σχολείων
31 Μαΐου 2017, 20:40
A+ A-
Την τέλεσε ο ίδιος ο Μητροπολίτης, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με την μαθητική κοινότητα.

Το πρωί της Τρίτης 30 Μαΐου ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μακρυκάπας Ψαχνών για τους μαθητές των σχολείων.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε με συλλειτουργούς τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Ευγενικό και τον Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Καμαριώτη, μετά από αίτημα των Διευθυντών, των Εκπαιδευτικών και των Συλλόγων Γονεών των Σχολείων.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος εξηγούσε τα τελούμενα, τα μέρη της Λειτουργίας και τη σημασία της χρήσης των Ιερών Σκευών.

Μετά την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την προσοχή, συνεχάρη ιδιαιτέρως την Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυκάπας Αγγελική Μάγκου, την Διευθύντρια του Δημοτικού Ελένη Μιτζιφίρη και όλους τους διδάσκοντες των Σχολείων.

Επίσης συνεχάρη τον Εφημέριο της Ενορίας π. Κωνσταντίνο και ιδιαιτέρως τους μαθητές και τις μαθήτριες, οι οποίοι, με πολλή προσήλωση συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία

Επιστροφή