Η έκπληξη από τις δασκάλες σκόρπισε πολύ γέλιο στη γιορτή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

18 Ιουνίου 2017, 08:10
A+ A-
Διαβάστε τι έκαναν και σκόρπισαν χαμόγελα σε γονείς και παιδιά.

Οι μαθητές της έκτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας είπαν αντίο στη σχολική χρονιά και στο Δημοτικό Σχολείο με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης του έργου "Ο Μικρός Πρίγκηπας" του Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ.

Πριν την παράσταση πολλά γέλια αντήχησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, από το χιουμοριστικό βίντεο που παρουσίασαν οι δασκάλες Αγγελική Ζησίου και Έλενα Καβαρατζή, οι οποίες είχαν ετοιμάσει έκπληξη στα παιδιά.

Χωρίς να ενημερώσουν τα παιδιά είχαν πάρει από τους γονείς φωτογραφίες από την εποχή που ήταν μωρά μέχρι την τωρινή περίοδο, που έφτασαν να αποφοιτήσουν από το Δημοτικό Σχολείο.

Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν σε ένα βίντεο, με χιουμοριστικά σχόλια και όπως καταλαβαίνετε έγινε ...χαμός στην αίθουσα, η οποία σείστηκε από τα γέλια μαθητών και γονιών.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τραγούδια, που επιμελήθηκε η μουσικός Νατάσα Σάρλη, με τελευταίο τραγούδι -όπως κάθε χρόνο- αυτό με τίτλο "'Εβδομο πρέπει να σε αφήσω", που προκάλεσε συγκίνηση σε όλα τα παιδιά.

Ο διευθυντής του σχολείου Γρηγόρης Δάσκος αποχαιρέτισε τα παιδιά, που ανοίγουν πλέον τα φτερά τους στο Γυμνάσιο, ενώ ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τους μοίρασαν τα αναμνηστικά τους, για να θυμούνται το πέρασμά τους από το 7ο Δημοτικό Σχολείο.   

Επιστροφή