Περιβάλλον

Καλοκαίρι από Τετάρτη προβλέπει ο Χρήστος Βενιζέλος

Καλοκαίρι από Τετάρτη προβλέπει ο Χρήστος Βενιζέλος
19 Ιουνίου 2017, 07:22
Είχε προειδοποιήσει και για τον χιονιά της Κύμης

Ηλιοφάνεια στη Χαλκίδα από την Δευτέρα 19 Ιουνίου προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία. Πραγματικά καλοκαιρινό καιρό, όμως, θα δούμε μετά την Τετάρτη 21 του μήνα, σύμφωνα με τον Χρήστο Βενιζέλο.

Ο Ευβοιώτης, που ασχολείται ερασιτεχνικά με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ήταν από τους λίγους που είχαν προειδοποιήσει έγκαιρα για το σφοδρό χιονιά της Κύμης, στην αρχή της χρονιάς.

Μελέτησε τώρα τα ...παλαβά του καιρού, που μόνο Ιούνιο δεν θυμίζουν και ανακοίνωσε μέσω του Facebook, από την Παρασκευή 16 Ιουνίου τις προβλέψεις του.

Επιβεβαιώθηκε για την Παρασκευή και το Σαββάτο, όπως μπορείτε να δείτε, ενώ για τις επόμενες μέρες προέβλεψε τα εξής:

• Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 5 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

• Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

• ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΕΣ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Πνίγεται στα σκουπίδια

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Πνίγεται στα σκουπίδια
Περιβάλλον
[17/04/2018 - 12:02]

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν ...περισσότερα

Κολοβακτηρίδια σε δείγμα νερού από το Δήλεσι

Κολοβακτηρίδια σε δείγμα νερού από το Δήλεσι
Περιβάλλον
[15/04/2018 - 11:41]

Δημοσιεύθηκε η ετήσια έκθεση του ΠΑΚΟΕ ...περισσότερα