ΑΛΙΒΕΡΙ: Διήμερο σεμινάριο με θέμα την γαστρονομία και τον τουρισμό

ΑΛΙΒΕΡΙ: Διήμερο σεμινάριο με θέμα την γαστρονομία και τον τουρισμό
23 Ιουνίου 2017, 20:15
A+ A-
Υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Εύβοιας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου.

Διήμερο σεμινάριο με τίτλο «Γαστρονομία και Τουρισμός : Συνέργειες για κοινή Ανάπτυξη» υλοποίησαν μέσα από συντονισμένη συνεργασία το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου.

Η όλη πρωτοβουλία που αποσκοπούσε στην εξειδικευμένη ενημέρωση και κατάρτιση επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε στο Λιγνιτωρυχείο στη Θέση Μπρινιά Αλιβερίου την Τρίτη 13 Ιουνίου και την Τρίτη  20 Ιουνίου.

Οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες καταρτίστηκαν κατά κύριο λόγο σε δύο θεματικές ενότητες.  

  1. Από την Σίσσυ Νίκα, (Επικοινωνιολόγο-Δημοσιογράφοο εξειδικευμένη στη Γαστρονομία και τον Τουρισμό) στους αποτελεσματικούς τρόπους marketing και προώθησης του γαστρονομικού πολιτισμού, των προϊόντων και των υπηρεσιών.
  2. Από τον Αναστάσιο Στεφάτο (βραβευμένο chef) στις πρακτικές μαγειρικής και στην ποιοτική βελτίωση των πιάτων αλλά και της οργάνωσης των εστιατορίων.

Σημειώνεται ότι υπεύθυνη της υλοποίησης της όλης διοργάνωσης ήταν η Σοφία Κόλλια-Βότση, πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου.

Επιστροφή