SURVIVOR: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν τον ημιτελικό

SURVIVOR: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν τον ημιτελικό
27 Ιουνίου 2017, 00:41
A+ A-
Ο Μάριος κέρδισε αήττητος τη δεύτερη ασυλία.

Είπαν ότι μπήκε στο παιχνίδι με μέσο (σ.σ. εργάζεται στον ΣΚΑΪ ως δημοσιογράφος στο αθλητικό ρεπορτάζ) και ότι έμεινε τόσο καιρό μέσα σ' αυτό, επίσης -με το ίδιο- μέσο.

Μάλιστα, χαριτολογώντας τη χαρακτήρισαν "Λεβαδειακό" του Survivor, με την έννοια ότι εκεί που ...έπεφτε κι αποχωρούσε, πάντα κάτι γινόταν και έμενε στην ...κατηγορία (βλέπε Αγ. Δομίνικο), όπως και η ομάδα της Βοιωτίας δηλαδή, που πέφτει από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά συνέχεια βρίσκει τον τρόπο να τη σκαπουλάρει.

Η αλήθεια, όμως, είναι και πρέπει να το παραδεχτούμε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν "αντράκι" και αναμφίβολα η καλύτερη παίκτρια του Survivor (σ.σ. πολύ καλή ήταν και η Κολιδά, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε μέχρι που θα έφτανε, λόγω του γνωστού ατυχήματος).

Ωστόσο, η Ευρυδίκη δεν ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό και η ...κατηφόρα της στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού άρχισε από την μεγάλη κόντρα της με τον Ντάνο, άσχετα αν το τελευταίο διάστημα με τον Σκιαθίτη ήταν όλο αγκαλίτσες και φιλάκια.

Από τους έξι παίκτες που έμειναν, λοιπόν, στο παιχνίδι, η Ευρυδίκη ήταν η τελευταία στη λίστα της 24ωρης ψηφοφορίας του κόσμου.

Αρα, για να συνέχιζε θα έπρεπε να κερδίσει τη σημερινή δεύτερη ασυλία (την πρώτη την κέρδισε χθες ο Μισθοφόρος).

Τελικά, τη δεύτερη ασυλία την κέρδισε ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος στο αγώνισμα ισορροπίας ήταν ανίκητος και κέρδισε με άνεση και αήττητος. 

Στο συμβούλιο, προτεινόμενοι για αποχώρηση ήταν ο Σπαλιάρας (με 4 ψήφους από το συμβούλιο, άρα τον ψήφισαν και δύο άτομα από τη δική του ομάδα) η Ευρυδίκη (με 2 ψήφους από το συμβούλιο, ενώ την ψήφισε κι ο Μισθοφόρος/1η ασυλία) και ο Ντάνος (τον ψήφισε ο Μάριος/2η ασυλία).

Ωστόσο, ο Ντάνος φέρεται να είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης της λίστας του κοινού, επομένως η Ευρυδίκη δεν είχε άλλο ...δρόμο (ήταν πίσω και από τον "Σπαλ").

Απ' τη στιγμή που δεν ακολούθησε το μονοπάτι της ασυλίας, αναγκαστικά ακολούθησε το μονοπάτι της εξόδου από το Survivor.

Πλέον, στο παιχνίδι έμειναν οι τέσσερις "Μαχητές" Μάριος, Μισθοφόρος, Βασάλος και Σπαλιάρας κι ο μοναδικός "Διάσημος" και πρώην "Μαχητής" Ντάνος.

Φαβορί για να μείνει εκτός ημιτελικού είναι ο Σπαλιάρας, αν και κάποιες διαρροές κάνουν λόγο για αποκλεισμό του Βασάλου (!) από τον ημιτελικό, πράγμα που θα είναι άδικο σε περίπτωση που συμβεί.

Την Τετάρτη θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση, πριν τη διεξαγωγή του ημιτελικού απ' όπου θα προκύψει η 2αδα, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται στις 5 Ιουλίου στο Άλσος Βείκου.

Επιστροφή