ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ανακοίνωση για την 42χρονη γυναίκα που αυτοκτόνησε

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ανακοίνωση για την 42χρονη γυναίκα που αυτοκτόνησε
15 Ιουλίου 2017, 09:01
A+ A-
Ήταν απλήρωτη 15 μήνες από την επιχείρηση, στην οποία εργαζόταν.

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας μιας 42χρονης γυναίκας από τα Γιαννιτσά, η οποία εργαζόταν στις επιχειρήσεις Καρυπίδη, (πρώην Αρβανιτίδη) και ήταν απλήρωτη επί δεκαπέντε μήνες.

Το γεγονός ότι έμενε απλήρωτη τόσο καιρό συνδέεται άμεσα με τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της. Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας σε ανακοίνωσή του για το θλιβερό συμβάν τονίζει:

« Η λίστα με τους εργαζόμενους που η πολιτικές της φτώχειας ανέχειας και εργασιακής ομηρείας δυστυχώς μεγαλώνει προσθέτοντας ακόμη έναν εργαζόμενο που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Ο θάνατος της 42χρονης εργαζόμενης, απλήρωτης επί 15 μήνες στα super market «Καρυπίδης» είναι αποτέλεσμα των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζονται κατά των εργαζομένων και της μικρομεσαίας τάξης  όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων  από όλες της κυβέρνησης.

Το ΕΚΕ  εκφράζει τα πιο θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια και τους οικείους της συναδελφισσας από τα Γιαννιτσά για τον άδικο χαμό της.

Το αίμα όλων αυτών των ανθρώπων που έχουν χαθεί από της καταστροφικές πολιτικές τους  ζητεί δικαίωση και υποχρέωση όλων μας είναι η ενδυνάμωση των αγώνων για πλήρη ανατροπή των πολιτικών τους.»

Επιστροφή