ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Το μποτιλιάρισμα κόντεψε να φτάσει στο Βαθύ

ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Το μποτιλιάρισμα κόντεψε να φτάσει στο Βαθύ
22 Ιουλίου 2017, 12:22
A+ A-
Κάντε κάτι γιατί μετά θα κλαίμε, προειδοποιεί ο Γιάννης Παπαθανασίου

«Μας σκίσατε στην ταλαιπωρία». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου των αρτοποιών της Εύβοιας Γιάννη Παπαθανασίου, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή της κυκλικής κίνησης στον κόμβο του ΚΤΕΛ.

Επανήλθε εξίσου αγανακτισμένος, αφού χθες, Παρασκευή 21 Ιουλίου, οι ουρές των ΙΧ ήταν ατελείωτες, ειδικά στο ρεύμα από Αθήνα. Ο ίδιος διατηρεί κατάστημα πάνω στον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού και δέχθηκε διαμαρτυρίες από επισκέπτες του νομού.

«Δεν γίνεται να είμαστε δίπλα στην Αθήνα, να ζητάμε με διαφημίσεις και άλλους τρόπους να μας επισκεφθούν, να επισκεφθούν την Εύβοια και εμείς να κάνουμε τα πάντα για να τους διώξουμε. Καλές οι φωτογραφίσεις στα έργα και στα πανηγύρια, αλλά καμιά φροντίδα εξυπηρέτησης του κόσμου που έρχεται στο νησί μας» σχολίασε και πρόσθεσε:

«Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 21 Ιουλίου) το μποτιλιάρισμα κόντεψε να φτάσει στο Βαθύ. Όλοι είχαν αγανακτήσει. Εάν ακούγατε τι μας έλεγαν στο φούρνο, φτάνει.

Δήμαρχε, αντιπεριφερειάρχες, επιμελητήριο, πάρτε πρωτοβουλίες να φτιάξετε μια σωστή είσοδο στην Εύβοια, γιατί μετά θα κλαίμε ότι δεν μας έρχονται και δεν μας προτιμάνε.

Είναι που είναι άθλιο το οδικό μας δίκτυο, μη βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Ξυπνήστε γιατί η Πελοπόννησος είναι δίπλα και με άνετους αυτοκινητόδρομους, που κάνεις Αθήνα- Καλαμάτα σε 2 ώρες το πολύ, ενώ Αθήνα- Βασιλικό ήθελες γεμάτες 2 ώρες σήμερα».

 

Επιστροφή