Συνελήφθησαν 11 άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 11 άτομα για κατοχή ναρκωτικών
1 Αυγούστου 2017, 18:13
A+ A-
Σε Χαλκίδα, Θήβα, Λαμία, Δήλεσι, Λιμνιώνα Εύβοιας και Μαλεσίνα Φθιώτιδας. 

Συνολικά έντεκα άτομα συνελήφθησαν από το πρωί της Παρασκευής 28 μέχρι το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουλίου, σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

Αλλοδαπός σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 116 γραμμαρίων.

Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα σκόνης μεθαμφεταμίνης (σίσα) και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Έλληνας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της         Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δύο Έλληνες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δύο Έλληνες στον Λιμνιώνα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δύο αλλοδαποί στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β΄ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 18,6 γραμμαρίων.

Έλληνας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Επιστροφή