ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Χειροπέδες σε 48 άτομα την Τρίτη

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Χειροπέδες σε 48 άτομα την Τρίτη
10 Αυγούστου 2017, 13:17
A+ A-
Μετά από εξόρμηση της Αστυνομίας και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας.

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Αυγούστου σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων 34 Έλληνες και 14 αλλοδαποί. Για άλλη μία φορά, οι περισσότερες συλλήψεις (9 Ελλήνων και 3 αλλοδαπών) έγιναν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επτά αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και πέντε Έλληνες παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις συνελήφθησαν δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και για διάφορα ποινικά αδικήματα άλλοι τέσσερις Έλληνες.

Τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για διάπραξη κλοπής, ένας Έλληνας για διάπραξη κλοπής, τρεις Έλληνες και μία αλλοδαπή για επαιτεία.

Επιστροφή