ΒΟΙΩΤΙΑ: Συνελήφθη 48χρονος Έλληνας με πάνω από 20 κιλά χασίς (pics)

15 Αυγούστου 2017, 19:00
A+ A-
Διαβάστε πότε, που και πως έγινε η σύλληψή του.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη το Σάββατο 12 Αυγούστου το μεσημέρι, επί της επαρχιακής οδού Πύλης – Σκούρτων στην Βοιωτία, ένας 48χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση του και πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε ένα φορτηγάκι   (φωτό) που οδηγούσε ο 48χρονος.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στο όχημα, βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού και κατασχέθηκαν δύο νάιλον σακούλες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 2.090 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε ισόγεια αποθήκη που διατηρεί ο 48χρονος στο σπίτι του, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν πληθώρα συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 18.766 γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Επιστροφή