Έρχονται 7000 προσλήψεις στο Δημόσιο μέσα στο Σεπτέμβριο

Έρχονται 7000 προσλήψεις στο Δημόσιο μέσα στο Σεπτέμβριο
19 Αυγούστου 2017, 09:16
A+ A-
Διαβάστε αναλυτικά ποιοι διαγωνισμοί θα γίνουν σε ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, Τομέα Υγείας, Δικαιοσύνη, Φυλακές κλπ.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, αναμένεται να προκηρυχθούν μεγάλοι διαγωνισμοί για πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί αναμένεται είτε να ξεκινήσουν, είτε να δημοσιευτούν σταδιακά. Πρόκειται για προκηρύξεις που αφορούν κυρίως μόνιμες θέσεις στο δημόσιο και σε φορείς του δημοσίου.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω ορισμένους από τους διαγωνισμούς που θα γίνουν:

1. Πρόσληψη 510 μόνιμων υπαλλήλων σε υπηρεσίες των ΕΛΤΑ:  «Ξεπαγώνει», όπως όλα δείχνουν, ο διαγωνισμός για 510 μόνιμους υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, η προκήρυξη προχωρά με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να βγει στον «αέρα» το αμέσως επόμενο διάστημα.

2. Προσλαμβάνονται 300 μόνιμοι στην ΕΥΔΑΠ: Στα μέσα φθινοπώρου αναμένεται να «τρέξει» η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

3. Προσλήψεις 1135 ατόμων από τον ΟΑΕΔ : Αιτήσεις (έως τις 21 Αυγούστου 2017) υποβάλλονται στον ΟΑΕΔ για την επιλογή 1.135 ανέργων στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Όσοι επιλεγούν θα υπογράψουν ετήσιες συμβάσεις εργασίας. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

4.  Στον τομέα της υγείας 2.868 θέσεις: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 2.868 θέσεις στις Τοπικές Ομάδες Υγείας. Η προθεσμία εκπνέει στις 25 Αυγούστου 2017. 

5. Προσλαμβάνονται 70 μόνιμοι στο Υπουργείο Πολιτισμού: Την πρόσληψη 70 μόνιμων υπαλλήλων έχει αιτηθεί το υπουργείο Πολιτισμού για το επείγον ζήτημα της ανάδειξης και της φύλαξης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Το αίτημα αφορά, μεταξύ άλλων, σε θέσεις για αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, φύλακες, καθώς και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σε μουσεία.

6. Προσλαμβάνονται 20 μόνιμοι στη ΔΕΗ: Προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για είκοσι θέσεις επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ αυτήν την περίοδο. Το αίτημα έχει σταλεί από τη ΔΕΗ πριν από λίγο καιρό και αφορά σε ειδικότητες από τις κατηγορίες Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

7. Προσλαμβάνονται 633 μόνιμοι σε σωφρονιστικά ιδρύματα: Στα σκαριά βρίσκεται νέα προκήρυξη για 633 μόνιμους προκειμένου να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα τα καταστήματα κράτησης της χώρας.

8. Πρόσληψη 670 μονίμων υπαλλήλων στο υπουργείο Οικονομικών: Νέο μεγάλο διαγωνισμό για τακτικό προσωπικό ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τη στελέχωση και ενίσχυση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Hδη δόθηκε η έγκριση με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 33/2006 για την εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 670 μονίμων, οι οποίοι ανήκουν στους κλάδους των εφοριακών και τελωνειακών.

9. Στελεχώνονται με 404 άτομα τα Δικαστήρια: Σε τελική ευθεία βρίσκονται οι προσλήψεις 404 ατόμων στα Δικαστήρια καθώς μετά τις 10/9 θα ξεκινήσει ο έλεγχος των αιτήσεων και τα αποτελέσματα αναμένονται εντός του πρώτου 15νθήμερου του Οκτωβρίου.

10. Τριάντα θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος:  H 11Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος

Επιστροφή