Ματαιώθηκε το μπαράζ μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης

Ματαιώθηκε το μπαράζ μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης
28 Αυγούστου 2017, 16:45
A+ A-
Είναι οι δύο ομάδες που είχαν καταθέσει την εγγυητική στην ΕΠΟ. Εν αναμονή ο ΑΟ Χαλκίς.

Πριν λίγα 24ωρα η ΕΠΟ όρισε αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης (οι δύο ομάδες που κατέθεσαν την περιβόητη εγγυητική) για την κάλυψη της κενής (18ης) θέσης της Football League, ωστόσο σήμερα με νέα ανακοίνωση η Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι το μπαράζ ματαιώνεται..!

Μάλιστα, όπως λέγεται η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ "πατάει" στην πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το σκεπτικό της οποίας βασίζεται στον ΚΑΠ του 2016, όπου δεν επιτρέπει την κάλυψη κενών θέσεων στη Football League.

Πιθανότατα, λοιπόν, το νέο πρωτάθλημα της Football League να διεξαχθεί με 17 ομάδες, όσες δηλαδή έχουν δηλώσει συμμετοχή, μία εξέλιξη που ...εκ πρώτης όψεως δεν βολεύει τον ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος, πάντως, την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί με τον δικηγόρο του στη συνεδρίαση της ΕΕΑ για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων (ήδη από το πρωί φουντώνουν τα σενάρια περί ...διάλυσης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

"Περιμένουμε..." έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αμέσως μετά την απόφαση ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Γιώργος Τσαγκάρης.

Επιστροφή