ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-8: Η συντριβή έφερε τσακωμό στους γηπεδούχους

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-8: Η συντριβή έφερε τσακωμό στους γηπεδούχους
9 Σεπτεμβρίου 2017, 20:36
A+ A-
Χαλαρά ...και δεν έπαιζε και ο Τόρα...

Η Ερέτρια τριπλασίασε τις νίκες της στην α' φάση του Κυπέλλου Ευβοίας φιλοδωρώντας -στο Ενωσιακό- με οχτώ γκολ τον Απόλλωνα Χαλκίδας, που έμεινε κολλημένος στο ...μηδέν, ωστόσο το χειρότερο για τους "νεοφώτιστους" την Β' ΕΠΣΕ, είναι ότι η σημερινή συντριβή έφερε ...φωνές και τσακωμούς μεταξύ συμπαικτών, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς (στο επίκεντρο του τσακωμού βρέθηκε ο Κοτσαλάς).

"Η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες της Α' Κατηγορίας είναι πιο έτοιμες, γιατί έχουν ξεκινήσει 15-20 μέρες νωρίτερα την προετοιμασία..." έλεγε ο πρόεδρος της Ερέτριας, Θέμης Κοντσιλίδης, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παράγοντας της περ. περιόδου.

Στον αντίποδα, αυτό το οποίο έλεγαν στον Απόλλωνα, είναι ότι η σημερινή ήττα αποτελεί τη ...χειρότερη στα πέντε χρόνια παρουσίας της ομάδας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η Ερέτρια αν και έπαιξε χαλαρά και μάλιστα δεν αγωνίστηκε και ο Γκέρσι Τόρα, ήταν ...καταιγιστική.

Αλλωστε, η Ερέτρια -είναι γνωστό- ότι πρόκειται για μία ομάδα με αυτοματοποιημένη ανάπτυξη και με ταλέντα ...μεγαλωμένα από τα ...σπλάχνα της, που αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να σε ισοπεδώσει.

Χωρίς να το καταλάβει ούτε η ...ίδια, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 4-0 και μετά ...γεια σας.

Τα γκολ στο α' ημίχρονο σημείωσαν οι Αλ. Μεγκανάι, Ωραιόπουλος, Μώρος και Τρεγκάι, ενώ στο β' ημίχρονο σκόραραν οι Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης, Μώρος (δεύτερο προσωπικό γκολ) και Βελαέτης.

Ο Απόλλων Χαλκίδας είχε δοκάρι με τον Τουλούμη.

Διαιτησία: Γκάτσος, Κοτταρά - Σιμιτζής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Καραμπάς, Βογιατζής, Τσώκος, Πετρόπουλος, Αντωνόπουλος, Κοτσαλάς, Μαρμαρινός, Σολογιάννης, Αλεξίου, Ασημάκος, Ρούσσος. Επαιξαν και οι Τουλούμης, Παπαχριστόπουλος, Τζίνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Βασιλείου, Αλμπαν Μεγκανάι, Μπασινάς, Βελαέτης, Σμπιλίρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης, Ωραιόπουλος, Μώρος, Τρεγκάι. Επαιξαν και οι Αγραφιώτης, Μπαλόζι, Πόγκας.

Ο Γραμματέας της ΕΠΣΕ Γιώργος Πίσχινας και ο Πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου σήμερα στο Ενωσιακό.

Από αριστερά οι κ.κ. Δαφνής, Ιωσήφ, Πίσχινας και Βαλκάνος.

Επιστροφή